Leia Stone - Wolf Girl 
Serie: Wolf Girl #1
Genre: New Adult, Paranormal, Fantasy
Gepubliceerd: 2021
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
When my parents were banished from Wolf City before I was born, I thought there was no way I would ever live in a pack again. Cuffed, with my shifter magic bound, I was forced to go to school with witches in order to keep my true nature from coming out. Then I met him. Sawyer Hudson. The Alpha's son was visiting Delphi Witches' College and spotted me. He took one look at me, and an hour later, I was being pulled out of school, taken into Wolf City and leaving my parents and everything I knew behind. It's the Alpha's son's selection year, the year he must pick a mate, and every female aged 18-22 must be in attendance. I've landed myself in the middle of Werewolf Bachelor, and just when I think I've got a handle on things, Sawyer releases my cuffs, unbinds my magic, and sees what I really am. The problem is, I don't know what this creature is that I transform into. It's not an ordinary werewolf, that's for damn sure.

Dit is niet de eerste keer dat ik begonnen ben in een boek van Leia Stone, maar wel de eerste keer dat ik eentje compleet uitgelezen heb.
Deze vond ik vanaf het begin erg leuk, zo leuk dat ik meteen verder ging met deel 2.

Verbannen

De naam zegt het al, dit is een boek die over weerwolven gaat.
Demi is een weerwolf maar haar wolf wordt door speciale banden om haar polsen onderdrukt.
Haar ouders en zij zijn ooit verbannen uit de pack en als straf mogen ze niet meer shiften.

Schokken

Als gevolg van die verbanning bezoekt Demi een gemengd Supernatural college maar daar heeft ze het niet makkelijk. Omdat ze door de banden niet kan shiften proberen haar medeleerlingen het bloed onder haar nagels weg te halen tot ze zo kwaad wordt dat haar wolf naar de oppervlakte komt. En als dat gebeurt krijgt ze enorme electrische schokken.

Weerwolf bachelor

Tijdens één van die momenten ontmoet ze Sawyer.
Hij haalt haar weg uit dat akelige leven en geeft haar haar plek terug in de weerwolf community. Dit heeft echter tot gevolg dat ze automatisch mee doet met ‘weerwolf bachelor’.
Sawyer heeft een jaar de tijd om zijn mate te kiezen uit, volgens mij waren het er 50, meisjes/weerwolven en Demi is er nu 1 van.
Ze heeft er helemaal geen belang bij, ook al vind ze Sawyer leuk, maar komt er niet onderuit.

Vloek

Het was wel grappig om nu een keer te lezen dat een weerwolf een dating programma af moet lopen om zijn mate te vinden. Dat is niet hoe het normaal gesproken bij deze supernaturals gaat, maar het blijkt het gevolg te zijn van een vloek die jaren geleden over de familie van Sawyer is uitgesproken.
Dat was dus erg verfrissend en verrassend, net als de manier van shiften van Demi. Nog niet eerder had ik dit gelezen, maar als je weet waarom haar shift op deze manier tot stand is gekomen moet je toch wel even slikken.

Sneeuwbal effect

Demi’s komst naar de weerwolf community is de start van een reeks gebeurtenissen die alles te maken hebben met de reden waarom haar shift niet normaal is.Er vind een sneeuwbal effect plaats die niets en niemand ontziet. En ondertussen ontdekt Demi dingen over zichzelf, over haar afkomst, die ook grote gevolgen zullen hebben voor de mensen om haar heen.

In het kort

Goed en interessant begin van deze serie.