Meghan March - Beneath these Lies
Serie: Beneath #5
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Look, but don’t touch… she might as well wear a neon sign that says it. It just makes me want her more. She might be above me in every way, but I still want her under me. I’ve got no business touching her rich-girl skin, but that won’t stop me from stealing a taste. Because rules were meant to be broken—especially when the prize is so fine. In a world where nothing is as it seems, what's buried beneath these lies?

Meghan March heeft zich heel snel opgewerkt naar de positie van één van mijn favoriete auteurs. Je kan bijna niet misgrijpen met een boek van haar.
Dit is de 5e in de serie Beneath en helaas heb ik er nog maar 2 te gaan.
Gelukkig heeft ze veel meer boeken op haar naam staan dan deze serie dus ik kan nog even vooruit.

Over de rand

Tot nu toe balanceerden alle mannen van deze serie op het randje van legaal en illegaal. Rix, één van de hoofdpersonen uit dit boek, ging daar met vlag en wimpel overheen. En toch…..
We leerden hem kennen in het boek van Elle en Lord en ook toen kreeg ik niet een evil vibe van hem ook al is hij de leader van een gang.

Verkeerd been

Meestal weet je vanaf het begin wanneer je romances als deze begint te lezen dat de hoofdpersonen uiteindelijk aan het einde bij elkaar komen. Deze zette mij echter op een totaal verkeerd been want naast Valerie en Rix heeft Rhett ook een pov. Ik had dus geen idee welke richting dit verhaal zou nemen maar ik wist wel al heel snel welke richting ik wilde dat het op zou gaan.

Onverwacht

Maar niet alleen qua romance worden we in dit boek op het verkeerde been gezet, ook één van deze twee mannen is niet helemaal wat hij lijkt. De ontknoping komt echter pas tegen het einde van het boek en was op zijn zachtst gezegd zeer onverwacht.

In het kort

Voor de rest kan en wil ik niet zo heel veel meer zeggen over dit boek, het zou te veel verraden en dat zou jammer zijn. Wat ik wel kan zeggen is dat dit wederom een ontzettend goed verhaal is met sterke personages, mysterie, actie, passie en zeer goed geschreven erotische sex scenes. Maar dat geldt eigenlijk voor alle boeken van Meghan March.