Jaymin Eve - Rejected
Serie: Shadow Beast Shifters #1
Genre: New Adult, Fantasy, Paranormal
Gepubliceerd: December 2020
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
My father made a terrible mistake. One I’m left paying for. As a wolf shifter growing up in a strong pack, I should be living my best life. But after my father tried to kill the alpha, I’m labeled an outcast, traitor, less than dirt. When I can't take pack life any longer, I run, but apparently they don't like losing their punching bag. Torin, the alpha’s son, drags me back before my first shift... a shift that will reveal my true mate. I never could have predicted who mine would be, but the moment my wolf looks upon him, I’m filled with hope for a brighter future. After all, no one ever rejects their true mate, right?Wrong. Very wrong. When the wolves attack, my soul screams for vengeance, and somehow I touch the shadow world. Somehow I bring him to our lands. The Shadow Beast. Our shifter god. The devil himself. Turns out being rejected by my mate was only the beginning.

Ik keek enorm uit naar deze serie van Jaymin Eve. En nadat het 3e en laatste deel uitgekomen was wachtte ik dan ook niet heel lang. En ooooooo wat was dit geweldig!

Vlot

Vanaf de eerste serie die ik van haar las, Supernatural Prison, ben ik fan van Jaymin Eve haar schrijfstijl en fantasie werelden.
Haar schrijfstijl is lekker vlot, iets waar ik van houd, en de werelden die ze creëert zijn altijd fascinerend en hebben een hoop verschillende en interessante bovennatuurlijke schepsels.

Anders

De wereld die ze hier gecreëerd heeft is een hele andere dan haar Supernatural Prison wereld en zo mogelijk nog interessanter.
In de eerste instantie lijkt het er op dat we alleen met een weerwolven pack in Californië te maken hebben maar al snel komen we terecht in een hele andere wereld. En die is super interessant want het is als het ware een gang naar weer andere werelden.

True Mate

Mera is jarenlang getreiterd door de shifters in haar pack om een fout die haar vader heeft begaan. Wanneer ze het helemaal zat is vlucht ze en leeft een paar maanden in vrijheid. Helaas komen ze haar op het spoor en ze wordt onmiddellijk terug gesleurd, net op tijd voor haar 1e shift.
Tijdens haar eerste shift wordt bekend wie haar true mate is en ze is geschokt wie het is, maar de schok wordt nog groter als hij hun bond weigert. Haar wolf schiet daardoor compleet in de stress en ongewild maakt ze contact met de shadow world en laat gevaarlijke inwoners van die wereld los in de onze.

Shadow Beast

Als gevolg daarvan wordt ze gekidnapt door Shadow Beast, de god van de shifters. Hij neemt haar mee naar zijn lair en ze is haar leven in zijn handen niet zeker. Ze probeert zich naar zijn wil te schikken, maar ze is gehard door het jarenlange getreiter van haar pack en de dood staat haar vaker na dan ze lief heeft want dat schikken lukt haar zelden. En ondertussen wil het Beast iets van haar waarvan ze met geen mogelijkheid weet hoe ze dat voor elkaar moet krijgen.

Cover

De lair van Shadow Beast is een bibliotheek en, boekenwurm als ze is, het maakt Mera helemaal gelukkig. Ondanks haar gespannen relatie met Shadow Beast. Wat dat betreft is de cover perfect. Shadow Beast, Mera, de boekenplanken en de vlammen maken dit tot een cover die compleet bij het verhaal en de personages past. En ik vind hem ontzettend mooi!

In het kort

Een fantastisch begin van deze serie!