Jen L. Grey - Wolves' Queen
Serie: The Royal Heir #1
Genre: New Adult, Paranormal
Gepubliceerd: September 2020
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
A wolf princess, hidden for survival, stumbles upon her fated mate. She must make the decision to accept her mate and take back the throne or run away from all she's ever known. I had only one motto and it was to stay hidden and survive. My future was set until a perfectly orchestrated accident killed my parents. Their close guards managed to pull me from the debris and allowed me to escape. Fast forward twelve years and I'm finally heading to college as a human. When I think back on my past life, my heart broke all over again. Even though the throne was mine, it was the last thing I ever wanted. I was fine on my own until he changed everything. If you can't get enough of books by K.F. Breene, Kelly St. Claire, Annette Marie, Shannon Mayer, Leia Stone, Jaymin Eve, and Laura Thalassa, then you'll be sucked into this royal paranormal romance.

Wolves’ Queen is mijn eerste kennismaking met Jen L. Grey.

Leuk

En het was een leuke eerste kennismaking.
Dit boek zet mij echter niet aan om verder te gaan met deze trilogie.

Waarom?

Het is één van de dingen die ik al vaker genoemd heb; het staat me tegen dat aan het einde van een eerste deel het koppel al bij elkaar is en de relatie al in kannen en kruiken. Dat ze voorbestemd zijn om bij elkaar te zijn, mates in dit geval, vind ik niet erg. Maar ik vind het leuker als het over het aantal boeken uitgesmeerd wordt zodat er een romantische en seksuele spanning is naast de andere spannende dingen die er gebeuren.

Snel

Daarnaast draaide Elena wel heel erg snel om. Het ene moment ontloopt ze Mason omdat ze een hekel aan hem heeft en omdat haar geheim niet uit mag komen, en het andere moment is ze ineens vergeten waarom ze een hekel aan hem had en dat haar geheim gevaar loopt.

Afgerond

Daarnaast is de reden waarom Elena haar ware aard moest verbergen opgelost en zou je dit boek afgerond kunnen noemen.
Dat er aan het einde een nieuw probleem rijst staat eigenlijk los van dit verhaal.
Het is een manier van de auteur om ons nieuwsgierig en benieuwd naar het volgende deel te maken maar wat mij betreft is dat mislukt.

Spoeling is dun

Al lange tijd ben ik op zoek naar boeken in het paranormale/fantasie genre die de stijl hebben van onder andere C.N. Crawford, Anette Marie, Debbie Cassidy, en ik ben er best wel veel tegen gekomen die me in de eerste instantie interesseren. Maar dan lees ik de samenvatting en blijkt het weer een Reverse Harem te zijn, die schieten op het moment als paddestoelen uit de grond . Zeg nooit nooit want dat dacht ik ook van zombie boeken, maar tot nu toe spreekt me dat totaal niet aan. Dus wordt de spoeling vrij dun.

In het kort

Wolves’Queen kwam vrij dicht in de buurt van bovenstaand genoemde auteurs. Qua schrijfstijl, wereldopbouw en personage (al vond ik Ella, de zus van Mason, wat over the top) was het een goed boek. Ik ben dan ook zeker van plan me nog en keer aan een boek van haar te wagen en ik hoop dat ze me dan geeft wat ik graag lees.