R. Scarlett - Vein of Love
Serie: Blackest Gold #1
Genre: Adult, Fantasy, Paranormal
Gepubliceerd: a
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
"Darkness isn't all one shade, sweetheart." Three centuries ago, Molly Darling’s ancestors signed a contract in blood—daemon blood—to protect themselves from harm. On the eve she turns nineteen, Molly leaves for her birthday party against her parent’s wishes, sick of their warnings about her “betrothal to a demon.” Except that she’s very much betrothed, and he’s very much a demon—one who’s only agreed to the nuptials to steal Molly’s ancient daemon powers. Brash, arrogant, and built like a Greek god, Tensley Knight keeps showing up to save Molly from otherworldly attacks, only to insult her a moment later. As Molly learns more about the demon world, she realizes two things: that her family’s safety depends on a successful marriage, while any chance of freedom she’ll ever have calls for Tensley’s demise. Yet sometimes Molly spots a tortured soul beyond those liquid grey eyes, and there’s no denying the way her skin tingles when Tensley touches it. In Vein of Love, safety requires sacrifice, foe becomes lover, and one must decide whether to kiss...or to kill.

Vein of Love had alle ingrediƫnten om een geweldig boek te worden.

Vond ik het dan niet geweldig?

Nee helaas.
Hij was wel leuk genoeg om uit te lezen maar daar blijft het ook bij. Ik voel niet de drang om te willen weten hoe het verder gaat met Molly en Tensley.

Waarom?

Ja dat is een goede vraag.
Een vraag die ik mijzelf tijdens het lezen ook een aantal malen stelde voor ik er echt de vinger op kon leggen want de wereldopbouw is leuk, demonen vind ik leuk en het heeft een duo pov dus wat was er mis?

Het gaat dubbel op

Wat mij steeds meer tegen ging staan is dat het meer om de romance draaide. Ik ben een romanticus op en top en voor mij is een verhaal niet compleet als er geen romance in zit, maar vooral in bovennatuurlijke boeken vind ik dat het niet het belangrijkste mag zijn en dat is het in dit boek wel. En doordat het een duo pov is, wat ik doorgaans erg leuk vind, gaat het dubbel op over wat voor gevoelens ze voor elkaar hebben.
En de hoofdpersonen zaten teveel in hun eigen hoofd en dat is iets waar ik altijd heel erg ongeduldig van wordt, dan duurt het te lang voor er wat gebeurt en dat maakt het sloom en saai.

In het kort

Helaas neem ik na dit eerste deel al weer afscheid van de serie Blackest Gold en dat vind ik eigenlijk best jammer want ik had me er op verheugd om een serie over demonen te lezen.