Olivia Wildenstein - A Pack of Love and Hate
Serie: The Boulder Wolves #3
Genre: Paranormal, Young Adult
Gepubliceerd: July 2019
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
ONLY ONE CAN WIN. Volunteering to duel alongside Liam Kolane against the ruthless Creek Alpha could get Ness killed, but the alternative, leaving her hot-headed Alpha to die alone in the dueling ring isn’t an option. Not even when he places ridiculous conditions on her, like not spending time alone with August, her intended mate. Ness didn’t want a mate, but that was before August stepped back into her life, before he picked up the scattered pieces of her heart. Between their shared history and the magical tether that binds them, Ness finds herself falling dangerously hard for the sexy shifter. But Liam’s heart is on the line. A heart that still beats for Ness. Only one man can win her love, the same way only one Alpha can rise from the duel. Let the fight begin...

Na de eerste twee delen stoomde ik door naar deel 3, A Pack of Love and Hate. En vooral van deze laatste heb ik genoten. En ik ben ontzettend blij dat ik weer plezier beleef in het paranormale Young Adult. Want dat was toch een hele tijd niet het geval. Maar na twee series met mijn favorieten, Fae en Weerwolven, heb ik goede hoop dat dit vervolgd wordt

Rollercoaster

In dit derde deel gaan alle stoppen los.
Het is mysterieus, spannend en we lijken in een rollercoaster te zijn gestapt want onze hoofdpersoon Ness krijgt geen rust. Allerlei dingen vragen haar aandacht; Liam en zijn onmacht om haar los te laten, de mating link tussen haar en August en een dreigend gevecht tussen haar alpha en die van de rivaliserende Creeks.

Jaloers

Vaak werken we in het laatste boek van een serie toe naar de ontknoping en vaker wel dan niet wordt dat wat saai. Zo niet dit boek. Zoals ik hierboven al zei is het een rollercoaster. En niet alleen voor Ness. Ook mensen waarvan ze houd wordt geen rust gegund.
Liam is in dit laatste boek nog verder gedaald in mijn achting. Zijn jaloerse gedrag drijft Ness en August uit elkaar en dat heeft Ness niet verdient want ze zet haar leven op het spel voor hem. En ook nadat hij achter iets komt wat zijn eigen leven compleet veranderd kan hij haar niet los laten.

Een hoge prijs

Het gevecht waar we naar toe leven/werken is spannend en bloederig en Ness betaald een hoge prijs. Gelukkig krijgt ze twee dingen die ze verliest tijdens het gevecht weer terug. Daar was ik blij om want dat heeft ze verdient. Ze heeft al teveel meegemaakt in haar jonge leven.

In het kort

Dit was een ontzettend leuke serie met een goede, originele verhaallijn, leuke personages en een goede wereldopbouw. De schrijfstijl was niets op aan te merken. Ik ga zeker kijken wat Olivia Wildenstein nog meer geschreven heeft want als dat net zo goed is als deze serie heeft ze er absoluut een fan bij.