Sara Ney - Jock Rule
Serie: Jock Hard #2
Genre: Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: 2018
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Kip Carmichael is no pretty boy. He's a rough. Dirty. Giant. Hair so unruly, and a beard so thick, his friends on the team call him Sasquatch. The first time Sasquatch lays eyes on Theodora "Teddy" Johnson across the keg at a party one night on Jock Row, she'd been relegated to the sidelines by her jock-hungry "friends." Week-after-week, he watches beautiful but bashful Teddy getting overshadowed, and overlooked. Sasquatch finally broad shoulders his way through the crowd, offering to to be her hairy godmother. But the minute their eyes meet? He's a goner. Teaching her the RULES for winning a jock will be the easy part. Not falling in love with her is going to be a losing game.

Dit tweede deel in de Jock Row serie is net zo goed als het eerste deel. En na het lezen van mijn recensie van dat boek kan ik deze vrij kort houden. Alles wat ik daarin zeg is van toepassing op dit boek.
De dialogen, de dubbelzinnigheid, de seksuele spanning, alle dingen die dat boek voor mij geweldig maakten vond ik hier in terug.

Man bun

Ik moet er wel even bij zeggen dat ik in de eerste instantie er niet zo zeker van was of ik deze wel leuk zou vinden. Ik houd nl niet van mannen met baarden en een man bun. Het is voor mij daarom moeilijk om me er een leuk beeld van te schetsen en dat maakt het lezen lastiger. Maar Kip is zo’n ontzettend leuke jongen dat die baard en bun al snel ‘verdwenen’ en ik de leuke persoonlijkheid die hij is voor me zag. En ik was er ontzettend nieuwsgierig naar of hij ons zijn gezicht zonder baard nog zou tonen.

In het kort

Goed 2e deel in de serie Jock Hard en dat maakt me ontzettend nieuwsgierig naar het volgende boek; Jock Road.