Saffron A. Kent - Bad Boy Blues.
Serie: Stand alone
Genre: Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: 2019
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Cleopatra Paige hates one thing in this world -- just one -- and his name is Zachariah Prince. In grade school, he pulled at her pigtails. In middle school, he spread false rumors about her. And in high school, he ruined her prom. She hates that his smirks are unfairly sexy. And she definitely loathes that his dark eyes seem to follow her everywhere. Sometimes, even in her dreams. It doesn’t matter that he’s rich and popular or that he lives in a freaking mansion full of butlers and maids. He’s rude and arrogant, and she wants to stay as far away from him as possible. But unfortunately for Cleo, she lives in the same freaking mansion as Zach. Only he’s the prince and she’s the lowly maid who serves him.

Dit boek gaat over een pester en degene die hij altijd pestte.
Maar de gepeste partij werd door haar pester ook een pester. Niet voor anderen maar ze gaf hem terug wat ze kreeg.

The Boss

3 Jaar lang heeft Blue (Cleo) rust gehad.
Haar pester was met de noorderzon vertrokken nadat hij de avond ervoor haar prom had verpest.
Ze hoopte hem nooit weer te hoeven zien maar het lot is haar niet goed gezind.
Door omstandigheden is ze gedwongen als dienstmeisje te werken in zijn ouderlijk huis en nu is hij terug en dus haar ‘baas’.
Ze is op het ergste voorbereid en in het begin lijkt het alsof hij verder gaat waar hij opgehouden is maar toch is er wat veranderd; af en toe is hij bezorgd om haar. Maar dat wimpelt ze weg als iets wat hij later weer tegen haar kan gebruiken.

Machtsstrijd

Zach is inderdaad geen leuke man. Je ziet in hem duidelijk de pester die hij was want hij probeert Blue op allerlei manieren aan zijn wil te onderwerpen. En lange tijd is het een machtsstrijd tussen twee wilskrachtige personages want Blue laat niet op zich zitten. En dat was boeiend om te lezen, hoe ze elkaar haten en niets van elkaar willen weten.
Maar vanaf het moment dat Blue zich ineens herinnert hoe hun eerste ontmoeting verliep, waardoor haar gevoelens voor Zach ineens veranderen, verandert ze van een sterke persoonlijkheid ineens naar een meisje dat op allerlei manieren zijn aandacht probeert te trekken. Dat was geen leuke wending en totdat Blue genoeg van Zach zijn gedrag heeft ergerde ik mij aan haar.

Wanneer ze besluit dat genoeg genoeg is en ze het heft en haar leven in eigen hand neemt wordt het weer leuk en kreeg ik weer respect voor haar.

In het kort

Een boeiend verhaal