Lexi Ryan - In Too Deep
Serie: a
Genre: a
Gepubliceerd: a
Waardering: ★★★★★☆☆☆☆
Add to Goodreads
New York Times bestselling author Lexi Ryan brings readers a sexy NFL player who’s pulled out all the stops for one more chance with the love of his life. I have four months to make my wife fall in love with me or let her go forever. I loved Bailey Green long before she watched her loser ex take his last breaths. I held her while they lowered his coffin into the ground, stilled her shaking hands when the nightmares would tear her from sleep. I waited for her through her grief. But while she was always willing to let me in her bed, she refused to let me in the one place I longed to be—her heart. Tired of playing second string to a dead man, I let her go. I moved to Florida to begin my NFL career and tried to pretend my perfect life didn’t leave me empty. I’d almost given up. Until one drunken night in Vegas, we stumbled down the aisle and said, “I do.” In exchange for the divorce she wants so badly, she’s agreed to remain my wife until the end of the year. She has no idea the favors I’ve called in or the lies I’ve told to get her here, but if I succeed, none of that matters. My secrets always seemed justified, but Bailey has her own—secrets that explain why she always pushed me away, secrets that make me wonder if I should have let her. Now we’re in too deep and I might lose the only girl I’ve ever loved and the best friend I’ve ever had.

Vanaf het allereerste boek hebben we kunnen lezen hoe Mason en Bailey om elkaar heen draaien. Het is een lange, uitzichtloze relatie zo lijkt het want met grote tussenpozen is de relatie aan en uit.
Aan de ene kant keek ik uit naar hun boek, aan de andere kant ook weer niet. Want op de één of andere manier had ik niet het gevoel dat het een ontzettend vernieuwend, verfrissend boek zou zijn. En daar had ik gelijk in.

Onbegrijpelijk

De geheimen die beide hoofdpersonen met zich mee dragen staan een relatie in de weg. En daar ligt mijn frustratie. Nou moet ik zeggen dat ik van bijna alle relaties die op die manier verhinderd worden gefrustreerd raak. Dat komt omdat ik het 9 van de 10x niet begrijp.
Ze kan niet bij Mason zijn omdat haar geheim haar in de weg staat en het bewaren van dat geheim kan nooit leiden tot een goede relatie. Ze is bang dat Mason dan niets meer met haar te maken wil hebben. Maar waarom dan niet het geheim op tafel gooien en zien waar het schip strand??? De uitkomst in het slechtste geval is dat Mason inderdaad niets meer met haar te maken wil hebben dus is het niet anders dan dat ze de relatie boycot door niet bij hem te willen/kunnen zijn.

2 peas in a pot

Het allermooiste, of het allerslechtste (het is maar hoe je het bekijkt), is nog wel dat Mason exact dezelfde geheimen met zich mee draagt. Dus uiteindelijk kunnen ze elkaar niets verwijten want ze hebben allebei hetzelfde gedaan.

Slecht?

Echt slecht vond ik dit boek niet, ik vind het altijd belangrijk dat ik plezier had in het lezen ervan en dat had ik, maar ook deze in de serie is niet wat ik ervan gehoopt en/of verwacht had. De verwachting lag met het 1e deel enorm hoog voor mij en na een beetje een teleurstellend deel 2 maakte de auteur het weer waar met deel 3. Deel 4 en ook deze konden die verwachting echter niet waar maken helaas.

In het kort

Ik heb geen idee of er meer boeken in deze serie gaan komen maar ik weet zeker dat ik ook dan weer een poging ga wagen in de hoop dat de auteur er weer iets van maakt wat deel 1 en 3 evenaart.