Sara Ney - Jock Row
Serie: Jock Hard #1
Genre: Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: 2018
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Scarlett is always the sensible one: The sober driver. The planner. The one holding your hair back while you're worshiping the porcelain gods. Week-after-week, she visits Jock Row with her friends—the universities hottest party scene and breeding ground for student athletes. And if keeping her friends out of trouble, and guys out of their pants, was a sport, she'd be the star athlete. Being a well known jock-blocker gets her noticed for all the wrong reasons; just like that, she's banned from Jock Row. NO GUY WANTS A GIRL AROUND WHO KEEPS THEIR JOCK FRIENDS FROM GETTING LAID. "Rowdy" Wade is the hot shot short-stop for the universities baseball team—and the unlucky bastard who drew the short straw: keep little Miss Goody Two-Shoes out of the Baseball House. But week-after-week Scarlett returns, determined to get inside.

Ben je op zoek naar een hedendaagse New Adult maar zat van al die verhalen die op elkaar lijken? Zoek dan niet verder maar lees Jock Row!

Ik was niet op zoek naar iets speciaals, ik had gewoon zin in een NA en de samenvatting sprak me wel aan.
Mijn 1e indruk was niet zo positief. De hoofdstukken waren ingedeeld in: 1e Vrijdag, 2e Vrijdag, 3e Vrijdag etc. en ik wist niet zo goed wat ik daarvan moest denken. Maar vanaf de 2e helft van hoofdstuk twee was ik overstag.

Anders

Want dit boek is zooo niet wat je ervan verwacht, maar zo leuk!
De 1e vrijdagavond vond ik nog niet geweldig, en ook het begin van de tweede vrijdag had ik mijn twijfels. Dit omdat Scarlett naar de party wilde om hem (Rowdy) weer te zien en haar vriendinnen vertelde dat ze hem zo leuk vond enzovoort enzovoort. Toen dacht ik even; nee he, daar gaan we weer. Weer zo’n onzinnig crush verhaal. Maar dat viel reuze mee. Daarna is het juist Rowdy die zijn gevoelens op zijn tong draagt. Niet dat hij daar met anderen over praat maar wij kunnen zijn pov lezen dus is hij voor ons een open boek. En hij is zo ontzettend cute want de grote, stoere jock weet zich geen raad met zijn gevoelens.

Saai?

Eigenlijk gebeurt er in dit boek niet eens zo veel. Het gaat vooral om de opbloeiende relatie tussen Scarlett en Rowdy. En dat is een langdurig en langzaam process. Je zou denken dat dat ongelofelijk saai is maar het zijn de pittige en geestige dialogen tussen Scarlett en Rowdy die dit boek zo ontzettend sterk maken. Ze zijn zo entertainend:

“Remind me again why I followed you out here?”
“Don’t beat yourself up about it – any one of those girls would have followed me out here, too.”
Oh brother, he’s modest too? “And why do you suppose that is?”
His broad shoulders shrug and damn, he must be freezing his ass off. “Captain of the baseball team. Handsome as fuck. Funny as hell.”
“I don’t…wow. I don’t even know how to respond to that.”
He gives me a tight-lipped smile. “It’s a lot to take in all at once.”
Ik zat regelmatig te gniffelen om de vragen en antwoorden en het geschertst tussen die twee. Ze begonnen de eerste avond met het spelletje: ‘Never have I ever…” om de tijd te doden en de vrijdagen daarna spelen ze het om elkaar beter te leren kennen. Maar als je verwacht dat ze normale vragen stellen dan heb je het mis. Het is elke keer weer een verrassing wat voor nieuwe vraag ze weer bedenken.
Dubbelzinnig

Rowdy is heel terughoudend met zijn gevoelens. Wij zijn er getuige van hoe zo’n gentleman hij is want ondanks de onfatsoenlijke gedachtes die hij heeft laat hij een ontzettende sterke zelfcontrole zien. Maar hij filtert niet wat er uit zijn dirty mouth komt en die dubbelzinnige opmerkingen laten Scarlett regelmatig blozen. Toch doet ze niet onder voor hem; ze geeft terug wat ze krijgt en dat dwingt respect af.

Hot

Door de langzame groei van hun relatie is het een boek met een enorme seksuele en erotische spanning. Want ze willen allebei hun gevoelens niet bloot geven maar door de soms seksueel getinte vragen en de daaropvolgende verhitte blikken spat het gewoon van de pagina’s.

In het kort

Sara Ney was voor mij een onbekende auteur maar na dit boek ben ik zeker van plan meer van haar te gaan lezen. En dan hoop ik vooral dat ze ook in die boeken zo sterk is met haar dialogen. Want die waren boeiend, interessant, hilarisch, sexy en tenenkrullend romantisch.