Stacey Marie Brown - Lightness Falling
Serie: Lightness Saga #2
Genre: Fantasy, New Adult, Paranormal
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
In gaining the crown, Kennedy lost friends, her first love, and her heart. And now her throne is being threatened. In this time of turmoil, radical groups surface trying to kill her and take down the kingdom. Kennedy is forced to go undercover and penetrate one of these groups with the help of the one person she has sworn against ever seeing again. Lorcan Dragen. The one man she let in, but cannot have. What she has to do to save her falling reign is dangerous, foolish, and impossible. That doesn’t even come close to the truth she discovers along the way. Kennedy’s world is flipped upside down with heartbreaking discoveries, betrayal, secrets, lies…and a darkness Kennedy won’t be able to fight. Herself. When lightness falls, darkness rises. Which side will win?

Het eerste deel eindigde dusdanig dat ik alweer vol verwachting uit keek naar het vervolg dat 14 maanden later start met een ontzettend druk maar leeg leven voor Kennedy.

Ze wordt opgeslokt door haar nieuwe leven, haar nieuwe taak, maar voelt nog altijd het gemis van degenen die hun leven lieten op het slagveld. En ze kampt met een gebroken hart dat maar niet lijkt te willen helen. In plaats van dat de tijd die wond heeft geheelt lijkt hij alleen maar groter te worden.

Door dat de Unseelie King Kennedy wil beschermen en haar wegstuurt voor haar eigen veiligheid kruist haar pad dat van Lorcan echter weer. Tot grote ergernis van beiden.
Maar ondanks de tegenstribbelingen van beiden gaan ze toch samen op de vlucht voor degenen die het op Kennedy’s leven gemunt hebben en het voelt weer als vanouds, net als toen ze gekidnapt was door Lorcan en ze ondanks dat nader tot elkaar kwamen.

Ook dit boek is weer een rollercoaster aan spannende gebeurtenissen en de twists en turns zijn soms schokkend en soms heel verrassend. Liep het vorige boek parallel aan de 1e serie, dit boek bevat een heel nieuw verhaal. Een vervolg op Kennedy’s nieuwe leven en het draait voor het grootste gedeelte om het gevaar dat ze loopt. En de opnieuw opbloeiende gevoelens tussen Lorcan en Kennedy.
De seksuele aantrekkingskracht spat van de pagina’s en de seks scenes….. o la la .

In het kort

Het verhaal van Kennedy en Lorcan wordt verteld in 2 boeken binnen de Lightness Saga en ik heb er van genoten.
Van de schrijfstijl, de wereldopbouw, de humor, de spanning, de erotiek…..
Ze waren weer heerlijk om te lezen en ik kan me bijna niet inhouden om met de volgende verder te gaan.

Maar ook het verhaal van Lars, de Unseelie King wordt niet in 1 boek verteld dus ik moet mij nog even bedapperen.
Ik hoop dat de auteur ons tussendoor weer trakteert op een leuke stand alone maar zo niet dan hoop ik dat ze Lars zijn verhaal snel klaar heeft!