Jaine Daimond - Dirty Like Brody
Serie: Dirty #2
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
He was all she ever wanted. Then she broke his heart… As longtime manager of Dirty, the hottest rock band on the planet, gorgeous and brooding Brody Mason has had his share of beautiful women. Yet the only one he’s ever wanted is the one he never had—the one who tore his heart out. Beautiful and elusive Jessa Mayes appears to have it all. Talent, money, and a glamorous life. But she also has a secret. Six years ago, she ran away—from her dream career as a songwriter with Dirty, and the only man she’s ever loved—without telling anyone why. Now Jessa’s doing the one thing she swore she’d never do. She’s coming home—to be a bridesmaid in her brother’s rock star wedding… and face the mistakes of her past. It won’t be easy. 
Love this intense never is.

Na het lezen van Dirty Like Brody weet ik het zeker, de titel van deel 1 past veel beter bij dit boek. De auteur zal er vast een bedoeling mee gehad hebben, een diepere bedoeling waarschijnlijk, maar die gaat aan mij voorbij. Het enige wat ik kan doen is uitleggen waarom ik er zo over denk.

Jessa, de zus van Jesse uit deel 1 en de hoofdpersoon van dit boek, heeft een dirty secret. Een geheim waarom ze zes en een half jaar geleden is vertrokken en in die tijd maar weinig van zich heeft laten horen. De grootste hit van Dirty, de band van haar broer, heet Dirty Like Me en is voor het grootste gedeelte door Jessa geschreven en is gebaseerd op haar gevoelens voor Brody en waarom ze zich zo dirty voelt.
Daarom dus.

Wat vond ik leuk

Ik was nogal gecharmeerd van Brody. Dit omdat hij, nadat hij Jessa voor het eerst in 6,5 jaar weer ziet, gelijk een streep in het zand zet met de opmerking ‘I am dead to you’. Oh ja, hij heeft er al snel weer spijt van dat hij dat gezegd heeft maar hij is geen man die met alpha gedrag Jessa aan zijn zijde probeert te krijgen.

Ik houd van alpha males, maar er is wat te zeggen voor een man die de vrouw van zijn dromen de ruimte geeft om haar eigen keuzes te maken, en zich af en toe als een jaloerse chick gedraagt en toch nog stoer en mannelijk weet te blijven . Maar dat is hem in al die jaren duur komen te staan en dat vertaald zich in die enorm gefrustreerde opmerking. En als blijkt dat hij met zijn tolerante gedrag niet verder met haar komt kan ik later toch nog wat alpha male in hem bewonderen .

Wat vond ik niet leuk

Dit is een vrij lang boek. En het was boeiend genoeg om in één ruk uit te willen lezen, er was echter een punt waarop het langdradig werd. Het geheim werd te lang gerekt. Jessa dacht te vaak: “ik ga het hem vertellen”, om het vervolgens weer uit te stellen.

In het kort:

Dirty Like Brody vond ik beter dan Dirty Like Me. Beter omdat het de nadruk legde op de verhaallijn en niet op de sex. Het enige minpunt is dus dat het af en toe te langdradig was.