Ella Frank &Brooke Blaine - Wedlocked
Serie: Preslocke #3
Genre: Adult, Contemporary, M/M
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Because you have believed in them, Celebrated with them, Loved and encouraged them, Ella Frank and Brooke Blaine Invite you to join Ace Samuel Locke and Dylan Prescott Saturday, the twenty-fourth of May at six o’clock in the evening The Floridian Hotel 4406 Palm Way Orlando, Florida For love, laughter, and a happily ever after.

Zonder ook maar te hebben gekeken naar de inhoud van dit boek had ik mijzelf wijsgemaakt dat het een companion novella was, een blik in de huwelijksdag van Ace en Dylan. Toen ik echter zag dat dit boek meer dan 300 blz lang was verloor ik mijn interesse.
Hoe gek het ook mag klinken, ik houd er niet van om hedendaagse series achter elkaar te lezen. Fantasie of Paranormaal geen probleem maar hedendaags, nee.

Het is dat ik op dat moment niet zo snel een ander boek vond dat mijn interesse opriep, anders was ik er niet aan begonnen. En was de kans groot geweest dat ik hem misschien helemaal niet ging lezen omdat deel twee voor mijn gevoel happy eindigde.
En wat zou dat jammer zijn geweest!

Want wow, deze dames weten wel hoe ze je aandacht vast moeten houden. En je, ondanks dat het een hedendaags boek is dat voor de 3e keer op rij over dezelfde hoofdpersonen gaat, weten te laten genieten.
Want genoten heb ik, volop!

Vooral tijdens de bachelor party waar alle vrienden van Ace en Dylan aanwezig zijn.
Wat heb ik gelachen om de capriolen van dat stel vrienden. Erg leuk ook hoe de auteurs een ‘verslag’ van deze party hebben gemaakt. En het was natuurlijk super leuk om Tate en Logan uit Try weer eens te zien.

Wat ik ook erg knap vind is hoe Ella Frank & Brooke Blaine de liefde die Ace en Dylan voor elkaar voelen van de pagina’s weten te laten spatten. Je voelt hun tot op het bot diepe liefde voor elkaar. En hun geweldige dialogen blijven maar komen en komen. Ze vervelen me nooit. Net als de seks scenes want oh man, ze blijven hot!

Ook al ben ik er nog steeds niet helemaal achter wat Brooke Blaine haar stempel is op deze boeken (die van Ella Frank is voor mij super duidelijk), van mijn mogen deze twee dames vaker samen gaan werken, en dan vooral aan dit genre boeken.