Jaine Daimond - Dirty Like Me
Serie: Dirty #1
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
A gorgeous rock star.An indecent proposal.How can a girl resist? Struggling barista Katie Bloom doesn’t even know who Jesse Mayes is until she inadvertently wins the coveted role of sex kitten in his hot new music video. But by the time she’s in bed with him, she knows his reputation. Love maker. Heartbreaker. Making out with a stranger in front of a camera crew isn’t how Katie imagined herself getting over a broken heart, but when Jesse touches her, sparks fly. The sex is fake but the chemistry is real, and soon the steamy video is blazing up the charts. Then Jesse makes Katie an irresistible offer: act as his girlfriend for six weeks while he promotes his new album. The only catch? Their sizzling make-out sessions will be for the cameras only. Which is fine with Katie, since she's not about to trust her heart to rock's most legendary lover. Her body? Maybe…

Het was even weer tijd voor een luchtig, snel en sexy boek tussendoor.
Een complete fantasie/ paranormale serie achter elkaar lezen vind ik geweldig, maar als ik het laaste boek dan dicht heb geslagen vind ik het ook wel even lekker om een hedendaagse stand alone tussendoor te lezen. Even bijkomen, even de zinnen verzetten.
En dit leek me nou net een boek daarvoor.

Een boek met een sexy rock star en een leuke meid die nog nooit van betreffende rock star heeft gehoord. Ze is absoluut geen meisje dat wereldvreemd is, ze houd gewoon meer van de oude classics.

Wat vond ik leuk

Katie is een coole chick. Ze verplaatst zich met een skateboard, werkt in een coffee shop, en houdt van oudere popgroepen. Daardoor is ze niet op de hoogte van de hedendaagse populaire bands en behandeld ze Jess net als ieder ander.

Een grappig detail is waarom Jesse zijn zus Jessa heet. Ze is niet eens zijn twin. Ik ga niet verklappen waarom ze zo heet dus lezen dit boek als je nieuwsgierig bent 😉 .

En we hadden nog een ontzettend hilarische scene van Katie met een vibrator. Ik heb me dood gelachen . Wil je daar ook meer over weten dan moet je toch echt dit boek gaan lezen.

Wat vond ik niet leuk

Dit boek had teveel sex.
Begrijp me niet verkeerd, ik lees graag een goede sex scene, en deze waren helemaal niet slecht. Maar teveel is ook niet goed, dat leidt af van het oorspronkelijke verhaal waardoor het, zoals in dit geval, te langdradig wordt.

Ook niet leuk vond ik het gebruik van drugs en de enorme hoeveelheid drank die genuttigd werd. Tijdens party’s is tot daar aan toe, daar heb ik niet zo’n moeite mee (de drank dan hé), maar tijdens het ontbijt of later in de ochtend? Nee.

In het kort:

Ik vraag mij af of deze titel niet beter zou zijn geweest voor het volgende boek.
Gezien wat ik nu weet, door het gesprek tussen Katie en Jessa, zou ik denken van wel.

Maar daar ga ik achter komen in het tweede deel Dirty Like Brody.
Ja, die ga ik zeker lezen want ook al heb ik zo hier en daar wat op- en aanmerkingen, het was leuk om zo ff tussendoor te lezen.