Helen Harper - Last Wish
Serie: Highland Magic #4
Genre: Fantasy, New Adult
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
It's not easy pretending to be dead - especially when it feels as if you have the weight of the world on your shoulders. Between an unfulfilled prophecy, the demon-occupied Lowlands, the continuing power of murderous Aifric Moncrieffe - not to mention her constant yearnings for Byron - Integrity Adair has a lot to worry about. Still, how hard can it really be to save Scotland, maintain her morals, get the guy and keep her sense of humour?

Helaas ben ik van dit 4e en laatste deel helemaal vergeten een recensie te schrijven.
Ik las het boek uit tijdens mijn blog pauze in december en of het daardoor is gekomen…..

Wat de details betreft zal ik dan ook een beetje verstek moeten laten gaan (toch maar eens notities maken tijdens het lezen? *hint*), maar ik doe mijn best om nog wat goeds op ‘papier’ te krijgen.
Wat me nog heel duidelijk voor de ogen staat is dat ik de humor van Integrity tot aan het einde toe niet echt kon waarderen, het was over the top in mijn beleving, maar iemand anders kan het misschien wel geweldig vinden.
Nee, geef mij Bob de genie maar, die had leuke humor, die kreeg mij wel aan het lachen.

Wat ik ook nog goed weet is dat er eindelijk wat actie op het seksuele front plaats vind tussen Integrety en Byron.
3,5 boeken lang heb ik daar min of meer op zitten wachten, mijn geduld werd aardig op de proef gesteld 😉 .
Maar dat geeft ook heel duidelijk weer dat dat niet is waar het om draaide in deze serie. Er speelt wat tussen die twee, dat is overduidelijk, maar of ze zien elkaar lange tijd niet, of ze geven er niet aan toe doordat de situatie het niet toelaat of ze hebben een hekel aan elkaar op dat moment.

Tot aan het einde toe bleef Highland Magic een leuke en origineel serie, vooral doordat de demonen hierin heel anders zijn dan dat ik ooit over ze gelezen heb, dat maakte het plot des te interessanter.
Maar ook de personages en de secundaire personages waren erg leuk om over te lezen!