Heidi Mclaughlin - Stripped Bare
Serie: Vegas Billionaire #1c
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
They don’t call it the Strip for nothing. . . . Living in Sin City, Finn McCormick is no stranger to one-night stands, but the last person he expects to find losing big on the casino floor is a former high school fling. Even though Macey Webster’s clearly down on her luck, she’s still a knockout, and she’s dressed like a stripper—because she is one. Drunk off an unfamiliar cocktail of lust, pity, and compassion, Finn offers to pay Macey’s debts if she cuddles up to him around town . . . and does whatever he wants between the sheets. Macey came to Vegas for one reason only: money. She’s got a young daughter to support, and the tips really are bigger in Vegas. But when she blows her earnings on blackjack, her guardian angel is the rich boy who once stole her heart and never called her back. Although Macey would love to turn the tables on Finn, she can’t afford to refuse his proposition—and soon she’s enjoying herself much more than she cares to admit. Macey’s used to baring her flesh, but baring her soul will take far more courage.

Ik val meteen maar met de deur in huis; Stripped Bare viel me heel erg tegen.
Ik heb betere boeken gelezen van Heidi Mclaughlin.
Dat lag niet aan de schrijfstijl of de setting maar aan de hoofdpersonen.

En dan met name Finn McCormick.
Wat een arrogante, zelfingenomen, verwaande kwast.
Een selfmade billionaire die zich er helemaal naar gedraagt. Bah!

Het enige lichtpuntje in zijn gedrag is zijn drang om Macey te helpen.
Omdat ze uit zijn eigen woonplaats komt, omdat hij haar aantrekkelijk vind en haar de hele week tot zijn beschikking wil hebben voor sex.
Hij koopt haar voor een week en Macey, ook al wil ze het liefst hard weg rennen, stemt er mee in want het is een ticket naar een beter leven voor haar en haar dochter.

Ook in die week veranderd er weinig in Finn’s gedrag.
Het draait allemaal om de seks en ook al zien we soms iets meer in hem, hij weigert er ook maar een haarbreed aan toe te geven of aan te denken.
Macey daarentegen kan haar gevoelens niet de baas en dat irriteerde me.
Ze is zo’n sterke persoonlijkheid, heeft zoveel gedaan en gelaten voor haar dochter, maar ze wringt zich in allerlei bochten om Finn te plezieren. Ja er zit een stukje plicht in, ze wordt er tenslotte voor betaald en dat geld kan ze niet laten liggen, maar het moment waarop hij haar wil laten gaan, zelfs met het geld, blijft ze nog.

Tot aan het einde toe vond ik Finn niet leuk, ook niet toen hij zijn verantwoordelijkheid nam en toegaf aan zijn liefde voor Macey. Daar had ik veel respect voor maar dat was ook het enige dat ik voor hem op kon brengen.
Het gebeurt niet vaak dat ik een mannelijke hoofdpersoon niet leuk vind, en als dat al het geval is hebben ze me tegen het einde vaak toch weten om te krijgen, maar Finn is het niet gelukt.

Door mijn afkeer van hem, en irritaties richting haar, vond ik het niet zo’n heel leuk boek alhoewel er met de verhaallijn verder weinig mis was.
Ja het was voorspelbaar en nee, het was niet een nieuw verhaal voor mij, maar had ik de hoofdpersonen gemogen dan had ik het vele malen leuker gevonden.