Ella Frank & Blooke Blaine - Aced
Serie: PresLocke #1
Genre: Adult, M/M, Contemporary
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
From Ella Frank’s Sunset Cove series and Brooke Blaine’s L.A. Liaisons series comes a scorchingly hot novel that blends humor, passion, and romance. What happens when these two worlds collide? Ace Locke is Hollywood’s hottest action hero. Women across the globe fling their panties in his direction, but Ace isn’t interested in those—he’s more of a boxer briefs kind of guy. Specifically, those of the nearly naked male model on a billboard he drives past every day. Though he recently made headlines for his public coming out, Ace is wary about pursuing a relationship, fearing what the court of public opinion will do to his career. But there’s something in the model’s expression that intrigues him and has him wondering what if? Dylan Prescott just scored his biggest modeling campaign yet. One that has him plastered all over L.A. in not much more than what he was born with. And when he’s cast in Ace’s latest blockbuster, it puts him in close proximity to his ultimate fantasy. Outwardly confident, Dylan has no problem with his sexuality or his pretty-boy looks, and uses both to his advantage to get what he wants. And what he wants is the impossible—Ace Locke.

Wel, de blurb heeft gelijk. Aced is een scorchingly hot boek met humor passie en romantiek.
En ik herken zeker de hand van Ella Frank in de geweldig leuke, pittige dialogen.

Ace en Dylan zijn 2 ontzettend leuke personages.
Ace is een acteur en is helemaal geobsedeerd door Dylan die model heeft gestaan voor Calvin Clein ondergoed. Hij rijd kilometers om om maar een blik te kunnen werpen op de billboard met de foto van Dylan. Hij denkt dat Dylan altijd een fantasie voor hem zal blijven totdat hij ineens op de set van Ace verschijnt voor een auditie.

Dit is gelijk een teken van hoe gewoon Ace is gebleven. Hij laat zijn bekendheid niet voor hem spreken om in contact te komen met Dylan. Dat komt ook omdat hij nog niet zo lang geleden bekend heeft gemaakt dat hij op mannen valt.
Maar ook al heeft hij het bekend gemaakt, hij is nog steeds terughoudend in het starten van een relatie met een man. Omdat hij de media aandacht niet wil. Hij wil een relatie beginnen zonder ophef eromheen en daarom doen ze het in het geheim.

Je kunt echter op je vingers natellen dat dat niet lang geheim kan blijven…..

In het kort

Ik baal.
Ik stapte in dit boek in de veronderstelling dat het een stand alone is, maar hoe dichter ik bij het einde kwam, hoe duidelijker het werd dat het nooit binnen die korte tijd goed af kon lopen.
Aan de ene kant vind ik dat jammer en baal ik dus ongelofelijk, aan de andere kant…..ik krijg wel meer Ace en Dylan. Meer van die ontzettend leuke dialogen. Meer passie, erotiek en seks (ja deze dames weten wat ze doen) En meer heerlijke humor.
Het blijkt zelfs een 3-delige serie te worden dus ik kan nog even vooruit.