Fall with Me by Jennifer L. Armentrout
Serie: Wait for You #4
Genre: New Adult, Contemporary
Gepubliceerd: March 2015
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
Roxy's loved Reece Anders since she was fifteen, so when the straitlaced cop finally surrendered to a steamy encounter years later, Roxy hoped he'd fall for her, too. He didn't. Or that's what she's always believed. But then Reece storms back into her life when the man who injured her childhood friend is out of prison and wanting to make amends—something Roxy cannot do.
The last thing she wants is to go there with Reece again, but he's determined to prove to her that he's exactly what she needs. Especially when a sick creep starts messing with her. But what's more dangerous to Roxy—a psycho after her or the past that refuses to let go and allow her to open up her heart again?

Het is officieel, ik ben geen groot fan van JLA haar hedendaagse New Adult’s.
Deze was gelukkig beter dan zijn voorganger, die ik niet uitgelezen heb, maar toch waren er weer momenten dat ik dacht ‘nee hè’.
Ook in NA’s houd ze haar lekkere vlotte schrijfstijl, maar daarnaast heeft ze soms bloemrijke, zogenaamd grappige omschrijvingen van situaties en dingen. Het is net of ze het tekort aan bovennatuurlijk moet compenseren met ‘creatieve’ bewoordingen. En daar ben ik echt geen fan van:
The door closed, and I got an eyeful of a worn Metallica shirt that did very little to hide a well-defined, totally yummy-in-my-tummy six-pack. The shirt was practically mating with his stomach, clinging to each ripple. It was doing the same to his biceps, essentially taunting me.That was it. The shirt was being a spiteful man-bitch.
Als je ‘totally yummy-in-my-tummy’, ‘mating with his stomach’ en ‘The shirt was being a spiteful man-bitch’ weg laat kan je het met een zin minder doen en heb je me gelijk te pakken. Nu denk ik alleen maar (vooral bij de laatste zin) wtf??
De verhaallijn van dit 4e deel in de serie is wel heel interessant en ook erg origineel.
Het is een verhaal met een pijnlijk verlies, onmacht, schuldgevoelens en een mysterie dat ik in mijn hoofd al vrij snel opgelost had.
De romance, datgene waar Jennifer L. Armentrout in mijn ogen zo verschrikkelijk goed in is (in haar bovennatuurlijke boeken), had in dit boek niet veel om hakken.
De personages vond ik leuk genoeg, maar ook dat kan ze beter.
Kort samengevat:
Ik ben teleurgesteld.
Dat is het juiste woord om mijn gevoelens omtrent dit boek in samen te vatten. En ik weet bijna zeker dat het aan mij ligt; ik leg de lat veel te hoog voor de auteur. Ik verwacht telkens weer dezelfde gevoelens van euforie te krijgen die ik bij haar bovennatuurlijke boeken krijg, maar in dit genre lukt haar dat vaker niet dan wel.
Toch is 3 sterren geen slechte score want ik mag dan teleurgesteld zijn, hij was plezierig genoeg om uit te lezen.