Again by Elizabeth Reyes
Serie: Fate #4
Genre: Hedendaags, New Adult
Gepubliceerd: augustus 2015
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
No regrets. Just lessons learned.

Having lived through the torment of losing his first love to someone else—all because he never spoke up—Sydney Maricopa vowed never to repeat that mistake again.

So when he finally admits he’s fallen for his new best friend, he refuses to lose her too, especially once he realizes his feelings for her might be requited. There’s only one problem.
Her perfect boyfriend.

Still, Sydney’s determined to fight for the girl he loves this time. He has what it takes to go up against Mr. Perfect. Most importantly, he and his new best friend have something even her boyfriend can’t compete with—their profound connection. One he intends to use to win her over.
Until he finds out what she’d be giving up if she chooses Sydney.

Something no one should ever give up. Would he dream of selfishly asking her to? Or should he do the honorable thing and sacrifice his own happiness for hers? Allow the girl he loves to sail off into the sunset with another man as he stands back and watches in agony . . . again?
Er was een tijd dat ik Elizabeth Reyes tot mijn favoriete schrijfsters rekende.
Genoten heb ik van het eerste boek dat ik van haar las, Forever Mine, en bijna alle daarop volgende boeken van de Moreno Brothers serie.
En ook Noah en Gio van 5th Street waren geweldig.

Maar toen kwam toch een beetje de klad er in.
Steeds vaker viel het me tegen, was het niet wat ik gehoopt en verwacht had, en dat geldt helaas ook voor Again.

Ik had ergens een quote gelezen uit dit boek, een sexy quote, en in mijn hoofd had ik mij al een beeld gevormd van hoe het verhaal daar omheen ongeveer zou verlopen, maar ik had het mooier gemaakt dan het was.
De verhaallijn was tot op een bepaald moment echt wel leuk, maar er zat totaal geen snelheid in. Dingen die er niet echt toe deden, maar ook gevoelens en gedachtes, werden breeduit uitgemeten en dat kwam het verhaal niet ten goede.

Het moment waarop alles misloopt was wel een enorme suprise.
Uit de samenvatting had ik al gehaald dat er iets stond te gebeuren, maar ik zocht in een totaal verkeerde richting en daardoor was het een verrassende plot twist.
Maar ik vond het geen leuke.

Het hoe en waarom is zowiezo niet leuk, maar ik voelde het niet.
O ik had buikpijn, buikpijn van de spanning omdat ik de werkelijke reden begon te vermoeden en ik bang was voor de bevestiging daarvan. En toen dat waarheid bleek snapte ik Sydney zijn beweegredenen wel, maar hij deed Emilia juist heel veel pijn door zijn besluit. En wat te denken van het beschadigen van haar vertrouwen.

Zoals ik al zei, Elizabeth Reyes was één van mijn favoriete schrijfsters, maar na weer een toch wat teleurstellend boek is ze uit dat lijstje geschrapt.
Ik blijf haar zeker volgen, maar zal niet meer zo verwachtingsvol uit kijken naar wat ze volgende keer uit gaat brengen.