Moonlight on Nightingale Way by Samantha Young
Serie: On Dublin Street #6
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: juni 2015
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Logan spent two years paying for the mistakes he made. Now, he’s ready to start over. He has a great apartment, a good job, and plenty of women to distract him from his past. And one woman who is driving him to distraction…

Grace escaped her manipulative family by moving to a new city. Her new life, made to suit her own needs, is almost perfect. All she needs to do is find her Mr. Right—or at least figure out a way to ignore her irresistible yet annoying womanizer of a neighbor.

Grace is determined to have nothing to do with Logan until a life-changing surprise slowly begins turning the wild heartbreaker into exactly the kind of strong, stable man she’s been searching for. Only just when she begins to give into his charms, her own messy past threatens to derail everything they’ve worked to build
Dit is de laatste in de serie, en dat is erg jammer. Tot nu toe kregen ze allemaal een waardering van 4 tot 5 sterren en dat zegt denk ik wel genoeg.

Moonlight on Nightingale Way verteld het verhaal van Logan, de broer van Shannon uit Echoes of Scotland Street, die 2 jaar heeft gezeten omdat hij de aanrander van zijn zus het ziekenhuis in heeft geslagen.
Hij voelt zich daardoor minderwaardig en helemaal als hij kennis maakt met zijn mooie maar stijve buurvrouw Grace.
De aanleiding tot die ontmoeting is wel grappig; een hot pink string op de balustrade van de flat waar ze wonen.
We leren Logan kennen als een arrogante man whore die bijna elke avond een ander schatje heeft en hij bezorgt Grace slapeloze nachten met zijn seksuele uitspattingen.
Op de dag dat Grace hem eindelijk een keer recht in zijn gezicht de waarheid durft te vertellen staat er een ‘pakketje’ bij Logan op de stoep en dat gooit zijn, maar ook Grace haar leven, helemaal op zijn kop.

Dit boek in Samantha Young’s On Dublin Street serie is er weer één waarin de rest van de familie’s niet zo heel veel voorkomt en dat vind ik zeker een pluspunt.
Het was een goede afsluiter van de serie maar het was niet de leukste.
In het begin moest ik vooral heel erg wennen aan de stijve, beetje snobbige Grace en haar verschrikkelijk ‘dure’ taalgebruik. Ik ben blij dat dat later in het boek weinig meer voor kwam.
Logan kon ik heel lang niet peilen. Zijn woorden en daden deden soms vermoeden dat zijn gevoelens voor Grace heel diep waren en een ander moment was ik bijna zeker dat hij totaal geen gevoelens voor haar had behalve dankbaarheid.

Grace was veel te zacht en vredelievend. Ze had zo haar momenten maar ze liet met zich sollen door zowel Logan als Maia. Het moment dat ze besluit Logan uit haar leven te bannen kon ik haar wel omhelzen van blijdschap; eindelijk werd ze verstandig. Maar mijn jubel moment duurde helaas niet erg lang . . .

Moonlight on Nightingale Way was een goede afsluiter maar ik heb betere gelezen in de serie en ik had gehoopt, gezien hoe ik hem heb leren kennen in Echoes of Scotland Street, dat dit een knaller zou zijn.
Jammer genoeg niet dus maar ik heb er wel van genoten en kijk vol verwachting uit naar wat Samantha Young ons nu voor gaat schotelen.