Titel: Reached
Schrijfster: Ally Condie
Serie: Matched #3
Genre: Young Adult, Dystopian
Gepubliceerd: november 2012
Add to Goodreads
After leaving Society to desperately seek The Rising, and each other, Cassia and Ky have found what they were looking for, but at the cost of losing each other yet again. Cassia is assigned undercover in Central city, Ky outside the borders, an airship pilot with Indie. Xander is a medic, with a secret. All too soon, everything shifts again.

‣ Not My Cup of Tea omdat:


Het gebeurt steeds vaker dat ik een serie niet uit lees en Matched is daar één van.
De eerste twee delen vond ik al niet zo geweldig (zie hier en hier) maar het einde van deel twee maakte me toch nieuwsgierig genoeg om het voor de derde keer te proberen in de hoop dat de schrijfster me met het laatste boek helemaal omver zou blazen.
Helaas, na 3 hoofdstukken heb ik het op moeten geven. Ik liep weer tegen dezelfde problemen aan die ik met de 1e twee boeken ook had; te weinig dialogen, teveel gedachtes van de hoofdpersonen en een schrijfstijl die me nog steeds niet kan bekoren.


Not My Cup of Tea Friday:

In deze rubriek zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.