Titel: Fire & Flood
Schrijfster: Victoria Scott
Serie: Fire & Flood #1
Genre: Young Adult, Fantasy
Gepubliceerd: februari 2014
Add to Goodreads
Time is slipping away....

Tella Holloway is losing it. Her brother is sick, and when a dozen doctors can't determine what's wrong, her parents decide to move to Montana for the fresh air. She's lost her friends, her parents are driving her crazy, her brother is dying—and she's helpless to change anything.

Until she receives mysterious instructions on how to become a Contender in the Brimstone Bleed. It's an epic race across jungle, desert, ocean, and mountain that could win her the prize she desperately desires: the Cure for her brother's illness. But all the Contenders are after the Cure for people they love, and there's no guarantee that Tella (or any of them) will survive the race.

The jungle is terrifying, the clock is ticking, and Tella knows she can't trust the allies she makes. And one big question emerges: Why have so many fallen sick in the first place?

‣ Not My Cup of Tea omdat:


Omdat ik zo genoot van de Dante Walker serie van Victoria Scott deed ik een poging in dit boek in afwachting van het derde DW deel. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik die nog steeds niet gelezen heb en of dat komt omdat dit boek me zo tegenviel?, geen idee.
Nee dit boek was niet voor mij weggelegd. Het leek zo veelbelovend maar ik vond het raar en kon totaal niet in het vreemde verhaal komen. Misschien had ik nog wat langer door moeten zetten want de samenvatting klonk erg goed, maar het irriteert me altijd mateloos als het vreemd en onbegrijpelijk is.


In deze rubriek zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.