Titel: Temptation
Schrijfster: Alisa Valdez
Serie: Kindered #1
Genre:Young Adult, Paranormal, Fantasy
Gepubliceerd: april 2012
Add to Goodreads
His touch was electric.
His eyes were magnetic.
His lips were a temptation....
But was he real?

After crashing her car on an empty highway, Shane is miraculously saved by Travis, a mysterious cowboy who walks out of nowhere. She is instantly attracted to him, and for the first time, she believes in “soul mates.” But Shane soon discovers that Travis is dead and that strict rules from the Underworld govern kindred spirits of different dimensions. Breaking these rules could destroy both their souls. And while Travis is almost impossible to resist, temptation proves to be the kindest enemy they encounter.

Not My Cup of Tea omdat:


Ik houd wel van boeken waarin de hoofdpersonen vanaf het eerste moment als een blok voor elkaar vallen. Dat was dan ook wat mij aantrok tijdens het lezen van de samenvatting, instantly attracted.
Ik ging er vanuit dat ik er enorm van zou genieten, nou die aanname "bit me in the ass" zoals ze het op zijn engels zo geweldig kunnen zeggen.
Nog niet eens zo heel veel bladzijden waren verstreken voor de hoofdpersoon helemaal hotel de botel verliefd was en de I love him´s je om de oren vlogen.
Voor mij was dat een beetje teveel van het goede.
Instantly attracted, yes geef me maar een portie, maar daarnaast een flinke portie haat/liefde houd mijn aandacht meer gevangen en I love you hoor ik het liefst tegen het einde van het verhaal.


In 'Not My Cup of Tea Friday' zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.
Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.