In 'Not My Cup of Tea Friday' zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn 'nog te lezen' lijst verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.
Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.

 Het boek:


Titel: Fireblood
Schrijfster: Trisha Wolfe
Serie: Fireblood #1
Genre:Young Adut,
Gepubliceerd: december 2013
Add to Goodreads
To save a kingdom, Zara must choose between a prince who could be the answer and a rising rebellion that threatens to take control.

When Zara Dane is chosen to marry Prince Sebastian Hart, son of the man who ordered her father’s capture, Zara knows she must fight to save everything she loves from ruin.

Being betrothed to the prince means a life trapped behind the towering stone walls of the Camelot-forged realm. Under the watchful eye of the prince's first knight, Sir Devlan Capra, changing her future becomes difficult.

When an unlikely rebel reveals the truth about the deadly secrets that fuel King Hart’s twisted world, Zara’s path to rescue her father becomes clouded by deception. The Rebels clear her path by forcing Zara’s hand with an ultimatum: sway Prince Sebastian to join the Rebels, convincing him of his father’s evil nature, or they will take him out.

But Zara is uncertain about a future under the Rebels’ command and where the prince’s heart truly lies. She must decide who to trust, what to believe, and what she’s truly fighting for before the king destroys all of Karm, including her heart.

Not My Cup of Tea omdat:


Ik geef niet zomaar op, ook al voelt het soms wel zo.
Tot twee keer toe begon ik aan dit boek want hij klonk zo romantisch en spannend, maar ik gaf het net zo vaak op. Waarom weet ik niet, ik was op dat moment waarschijnlijk niet klaar voor dit boek. Kan best zijn dat ik het nog eens probeer . . . . .