Schrijfster: Jennifer L. Armentrout
Serie: The Dark Elements #2
Genre: New Adult, Demonen, Gargoyles
Gepubliceerd: oktober 2014
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Every touch has its price

Layla Shaw is trying to pick up the pieces of her shattered life, no easy task for a seventeen-year-old who’s pretty sure things can’t get worse. Her impossibly gorgeous best friend, Zayne, is forever off-limits thanks to the mysterious powers of her soul-stealing kiss. The Warden clan that has always protected her is suddenly keeping dangerous secrets. And she can barely think about Roth, the wickedly hot demon prince who understood her in ways no one else could.

But sometimes rock bottom is only the beginning. Because suddenly Layla’s powers begin to evolve, and she’s offered a tantalizing taste of what has always been forbidden. Then, when she least expects it, Roth returns, bringing news that could change her world forever. She’s finally getting what she always wanted, but with hell literally breaking loose and the body count adding up, the price may be higher than Layla is willing to pay…

Review:


Wat is het toch heerlijk om een boek te lezen met een originele verhaallijn dat gelijk ook spannend, mysterieus, humoristisch, emotioneel, sexy en romantisch is.
Het is inmiddels een eentonig verhaal aan het worden maar JLA is gewoon mijn favoriete schrijfster voor het Fantasy/Paranormal genre.

Ze weet me telkens weer om ver te blazen met haar originaliteit, geweldig goede en vlotte schrijfstijl en de goede balans tussen spanning, humor en romantiek.
Ik heb enorm genoten van dit tweede deel van The Dark Elements serie en baalde verschrikkelijk dat ik er telkens tussenuit moest, het liefst had ik hem van het begin tot het einde in 1 ruk gelezen.

Er gebeuren mysterieuze dingen met Layla, maar ook om haar heen, en het is lang gissen naar de ware toedracht en degene die er achter steekt. En wanneer je denkt het te weten blijkt het heel iemand anders te zijn.

Het gebeurt niet vaak dat ik geen duidelijke voorkeur heb voor één van de beide mannen die meer willen van de hoofdpersoon. En alhoewel ik misschien een hele kleine voorkeur heb voor Roth, de bad boy from hell, Zayne deed mijn hart zeker ook een slag sneller slaan.

De manier waarop Layla behandeld word door degene waarvan ze altijd dacht dat die haar zou steunen en beschermen is buitengewoon hard en het was daarom des te mooier dat er, op het moment dat het er op aan kwam, hulp kwam uit een totaal onverwachte hoek. Daar schoot ik eerlijk gezegd een beetje vol van. Net als van de bekentenis van Roth.

We eindigen natuurlijk met een cliffhanger, dat was voor mij niet helemaal een verrassende, ik zag hem aan komen, maar het maakt me niet minder nieuwsgierig naar het vervolg.

In juli 2015 komt het 3e, en laatste, deel uit, daar keek ik wel van op.
Ik ging er een beetje vanuit dat het net als de andere series uit 4 of meer boeken zou bestaan. Niet dat ik dat erg vind, ik wil dolgraag weten hoe dit af gaat lopen, maar ik heb er ook nog geen genoeg van.
Over 6 maanden kunnen we het lezen in Every Last Breath.