Schrijfster: Courtney Cole
Serie: Beautifully Broken #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: augustus 2014
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
26-year old Gabriel Vincent is a badass hero. Or he used to be, anyway. As an ex-Army Ranger, Gabe never thought he needed anyone. But after one horrible night in Afghanistan scars him in a way that he can't get past, he needs someone who can help him heal...even if he doesn't realize it.

25-year old Madison Hill doesn't need anybody...or so she thinks. She grew up watching her parents' messed-up abusive relationship and she knows there's no way in hell that she's ever letting that happen to her.

They don't know it in the beginning, but Gabriel and Madison will soon develop a weakness: Each other.

But Gabriel's got a secret, a hidden monster that he's afraid Maddy could never overcome... And Maddy's got issues that she's afraid Gabe will never understand. They quickly realize that they need each other to be whole, but at the same time they know that they've got demons to fight.

And the problem with demons is that they never die quietly.

Review:

Ik was in de veronderstelling dat ik van deel 1 een review had geschreven, maar dat blijkt niet zo te zijn.
Nou verbaasd me dat niet helemaal want er zijn wel meer boeken waar ik geen review van schrijf, gewoon omdat ik niet echt iets bijzonders erover te vertellen heb of omdat ik gewoon niet weet wat er over te schrijven, en blijkbaar was If You Stay er één van.

Van deze wilde ik een review schrijven omdat ik dus dacht dat van deel 1 ook te hebben gedaan, niet omdat ik er zo ontzettend veel over te zeggen heb.
De drie sterren (hetzelfde aantal dat ik voor deel 1 gaf) geven al aan dat hij leuk was maar niet meer dan dat.
If You Leave deed mijn hart bijvoorbeeld geen slag sneller slaan ondanks dat het goed geschreven is, de personages leuk zijn en er verschillende emoties om de hoek komen kijken.
Ik had gewoon geen klik met de personages en het verhaal.
Dat is jammer maar soms is dat nou eenmaal zo.

Aangezien ik ook voor deel 1 maar 3 sterren heb gegeven weet ik niet of ik het volgende boek in deze serie, Before We Fall, wel ga lezen.
De excerpt ervan begon wel veelbelovend dus wie weet . . . . .