Serie: The Beaumont #3
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: december 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Everywhere I look, my friends are settling down - marriage, children, white picket fences; but not me. Marriage isn't in the cards for me. I’m a ladies man.

A rock star.
I was born and raised in the industry.

I love everything about my life, especially the attention from the women that my status brings me.
Women find me. I don’t chase. I know what they want and they know I’ll deliver.

But after one look, one touch, one night...
Now I’m the one doing the chasing.

I need to find a way to show her that I’m serious, that I can change.
I need to find a way to show her that I can love her fully, and only her.
I need to find a way to show her that she’s my forever.

Review:

Alhoewel ik erg genoten heb van dit boek is het toch de minst leuke van de Beaumont serie.
Met z'n 4 sterren blijft hij een ster achter op zijn voorgangers.
Dit komt voornamelijk omdat hij veel minder emotioneel is waardoor hij oppervlakkiger is dan de 1e twee delen.
Daarnaast vond ik Jimmy in het begin helemaal geen leuk personage. Hij gebruikt vrouwen op een arrogante, harteloze manier en ik kan mij helemaal niet voorstellen dat hij al gevoelens had voor Jenna in het begin van dit boek, wat hij later wel claimt. Zijn acties spreken dat erg tegen.

Jenna is een leuke persoonlijkheid met een sterk karakter maar is tijdens haar huwelijk door haar ex mishandeld en daardoor emotioneel beschadigd.
Ze is een aantal jaar geleden van hem gevlucht en begint net een beetje het vertrouwen te krijgen dat hij haar is vergeten wanneer hij weer opduikt.
Wanneer haar one night stand met Jimmy niet zonder gevolgen blijkt te zijn en Jimmy er achter komt zet hij alles op alles om haar voor zich te winnen, maar de angst dat haar ex Jimmy wat aan zal doen is erg groot.
En Jimmy's turbulente verleden komt om de hoek kijken en dat kan het geluk dat hij hoopt te vinden met Jenna voor altijd vernietigen.

Ik had gehoopt dat Jimmy meer moeite moest doen om Jenna voor zich te winnen; dat Jenna hem wat langer op een afstand zou houden. Hij is hot as hell en ik kan mij voorstellen dat Jenna week in de knieƫn wordt als ze hem ziet, maar ze liet zich wat mij betreft te snel inpalmen.
Op het romantische vlak kwam ik zeker wel aan mijn trekken maar zoals ik hier boven al gezegd heb, het was te makkelijk, ik houd meer van een beetje strijd voordat ze zich gewonnen geven.

Dit alles klinkt best wel negatief maar dat zijn zeker niet de gevoelens die ik bij dit boek heb. Het zijn gewoon een aantal punten die me tegen gevallen zijn.
Wat ik van het volgende deel, Finding My Way, moet verwachten weet ik niet.
Ik hoopte op een nieuw verhaal met nieuwe personages, maar zoals het nu lijkt krijgen we het verhaal van hoe Liam Westbury uit deel 1, veranderd in de rock star Liam Page, niet iets waar ik naar uit kijk eerlijk gezegd. Zijn verhaal is geweest, daar hoef ik nu niets meer over te lezen.


---------------* Veel Leesplezier *---------------