Serie: Fate #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: November 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
He ruled out attachments years ago. Then one day he crosses paths with a beautiful but pampered daddy's little princess. History has taught him one thing about women like her—steer clear.

She was starting over. She moved back to her home town, took a new job assignment, and left her past behind. For the first time in over eighteen months, she's even intrigued by a man—a sexy but cold and indifferent drill sergeant. Despite feeling drawn to him, she has no time to figure out his inexplicable aversion to her.

Then Fate steps in one night, forcing them together. There's a connection neither can refute, and they both consider giving into the undeniable attraction.

Fate however can also be cruel. Just when they surrender to their heart's desires, past demons resurface in the most unexpected way, threatening the happiness neither realized they so desperately needed.

Review:

Het eerste deel van de spin-off van The Moreno Brothers, Fate, vond ik wat teleurstellend. Toch keek ik uit naar dit 2e deel want het is ten slotte een Elizabeth Reyes en zij staat op mijn lijstje van favoriete schrijfsters.
Breaking Brandon was zeker beter dan zijn voorganger en het was leuk om nu eens niet over een lid van de familie Moreno te lezen maar over iemand die ze helemaal niet mogen.

Gelukkig heb ik de Moreno Brothers allemaal al gelezen en weet dat het een stel Alpha Males is met hun hart op de goede plaats, maar in dit boek komen ze over als een stel verschrikkelijke assholes.
Ze hebben Brandon jarenlang onheus bejegend en het is triest om te lezen hoe zo'n invloed dat op zijn leven gehad heeft. Het is niet de enige reden waarom hij iedereen op afstand houd en geen vrienden heeft, maar het is wel een deel ervan. Hij oogt compleet gevoelloos en het diepe verlangen om van gehouden te worden drukt hij heel ver weg. Hij is dan ook verschrikkelijk verbaasd wanneer hij gevoelens krijgt voor de mooie Regina die hem alleen maar irriteert met haar vriendelijkheid en rijke uitstraling.
Maar Regina is niet het rijke vaderskindje dat hij dacht dat ze was en als ze onverwacht samen in één huis terecht komen leren ze elkaar goed kennen en duurt het niet lang voordat ze in een gepassioneerde relatie terecht komen.
Een confrontatie met Brandon's verleden zet echter een domino effect van gebeurtenissen in gang die hun toch al fragiele relatie enorm onder druk zet.

Ik had ontzettend met Brandon te doen, hij heeft geen gemakkelijke jeugd gehad en ook het begin van zijn volwassen leven was ronduit afschuwelijk. Toch is hij, ondanks dat hij zich anti-sociaal gedraagt, een goede jongen die zijn ware aard heel goed weet te verbergen.

Dit boek mag dan niet over een Moreno gaan, we komen ze nog wel weer tegen. Het hoe en waarom daarvan laat ik in het midden, dat zou een te grote spoiler zijn, maar het was leuk om te lezen hoe het de familie Moreno in de loop der jaren vergaan is.
Over wie het volgende deel in deze serie gaat, en wanneer die uit komt, is jammer genoeg nog niks bekend, maar zodra ik daar meer over weet komt hij op mijn TBR lijstje!


---------------* Veel Leesplezier *---------------