Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Oktober 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
Cami Broussard has her future all figured out. She'll finish her senior year of high school, then go to work full-time as an apprentice chef in her father's French restaurant, alongside her boyfriend, Luke. But then twenty-year-old ex-Marine Julian Wyatt comes to live with Cami's family while recovering from serious injuries. And suddenly Cami finds herself questioning everything she thought she wanted.

Julian's all attitude, challenges and intense green-brown eyes. But beneath that abrasive exterior is a man who just might be as lost as Cami's starting to feel. And Cami can't stop thinking about him. Talking to him. Wanting to kiss him. He's got her seriously stirred up. Her senior year has just gotten a lot more complicated….

Review:

Wat me deed besluiten om dit boek te lezen is de Marinier die terug keert na gewond te zijn geraakt tijdens zijn missie.
Ik moest gelijk denken aan het boek  Something Like Normal van Trish Doller en het gevoel dat dat boek me gaf als Travis vertelde over wat hij had meegemaakt in Afganistan en zijn reactie op alles en iedereen om hem heen.
Maar doordat we niet de pov van Julian krijgen is dat gedeelte veel oppervlakkiger en kreeg ik niet datzelfde gevoel. Het was eigenlijk ook maar bijzaak in dit verhaal. Wel werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Julian zijn verwondingen en herstel, maar het ging meer over de opbloeiende relatie tussen Cami en Julian; de twijfels van Julian of hij, de invalide man, wel goed genoeg is voor een jong, mooi meisje, de worsteling van Cami of ze nu wel of niet naar College moet gaan (ze weet zelf wel wat ze wil maar haar vader wil wat anders) en haar beginnende twijfels over de relatie met haar vriendje Luke die verder wil gaan dan waar Cami aan toe is.
Een groot gedeelte draait ook om Cami's liefde voor koken en dat ze er naar streeft om te werken als chef in de keuken, dat geeft dit boek een hele originele achtergrond, één die ik nog niet gelezen heb. Het nadeel is dat je daardoor wel heel erg lekkere trek krijgt ;-)
Ik vond dit boek zeker leuk, maar het miste net dat beetje extra en daarom blijf ik steken op 3,5 ster.

---------------* Veel Leesplezier *---------------