Serie: Dirty Blood #4
Genre: Young Adult, Weerwolven
Gepubliceerd: Augustus 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Forty-six.
That’s how many hybrids survived the Hunter attack in the woods after I revived them with an injection of my blood. That’s how many followed me home to Frederick Falls. And that’s how many were now mentally linked to me through a blood bond.

Two days. Three valium. Fourteen hours of sleep.
That’s what it took to realize I wasn’t losing my mind as a result of the noise in my own head.

Sixteen.
That’s how many days have passed since I almost killed Alex. That’s how many days I’ve sat by his bedside, waiting for him to wake up. To ease the guilt, to understand his betrayal, to remember the exact shade of brown in his eyes.

Zero.
That’s my chances of skating by with Gordon Steppe and the Hunter Council. They want me for questioning. I’m afraid what’ll happen if I give them answers.

Review:

Voor mijn gevoel heb ik ontzettend lang moeten wachten op dit 4e deel van de serie Dirty Blood, maar het is ongeveer een jaar geleden dat het derde deel uit kwam en ik hem gelezen heb dus het valt eigenlijk nog wel mee.
Mijn ongeduld naar dit 4e deel komt vooral voort uit het vreselijk spannende einde van Blood Bond; ik wilde zo graag weten hoe dat verder af zou lopen.
Helaas vond ik het begin van Blood Rule een beetje mat, dat had ik niet verwacht na zo'n spannend einde, er gebeurde maar weinig en ik miste Alex.
Wes is een leuke jongen/weerwolf, maar hij haalt het in mijn ogen niet bij Alex, die is meer aanwezig, adrem en een echte alpha male.
Gelukkig werd het heel langzaam toch spannend en tegen het einde van het boek was de actie weer als vanouds, net als het einde; wéér een cliffhanger, wéér een super spannend einde!
Het volgende deel wordt verwacht in 2014, wanneer is nog niet bekend maar ik vermoed dat dat weer rond Augustus plaats gaat vinden. Ik hoop van harte dat het dan gelijk met een knal begint en ik 5 sterren aan dat deel kan geven. Deze moet het met 1 minder doen.

Klik hier voor mijn reviews van deel 1&2 en 3


---------------* Veel Leesplezier *---------------