Serie: Wicked Thing #1
Genre: New Adult
Gepubliceerd: September 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
Carmyn Rafferty witnessed the aftermath of her mother's affair. She learned at a young age not to trust anyone. Especially not your spouse. So she's planned. She's planned every detail of her life: who her husband will be, what their careers will be, what their lives will be like. All to avoid the pain of infidelity.

Dallas Brown lives a life all his own. He doesn't do relationships, he doesn't care what anyone thinks of him, and he doesn't live up to anyone's expectations but his own.

When Carmyn's fiancé cheats on her, it sends her into a whirlwind of one-night stands with the most infamous player on campus. She can't seem to stay away from this tough guy and his dangerous motorcycle. Everything about him is the complete opposite of who she'd planned to fall in love with: tattoos, dark stubble along his jawline, and hair that brushes his shoulders.

As Dallas and Carmyn begin to fall deeper and deeper into each other, they learn that love can truly be a wicked, wicked thing.

Review:

Jammer genoeg viel dit boek me een beetje tegen.
Ik wilde dolgraag de 1e New Adult lezen van Angeline Kace want ik ben een enorme fan van haar serie Vampire Born (klik hier voor deel 1 & 2) die naast spannend heerlijk romantisch is.
Ik verwachtte dan ook heel wat van een NA van haar.
Maar. . . er miste iets.
Ik miste de elektrische en sexueel geladen spanning tussen de hoofdpersonen (iets wat Vampire Born wel heeft) en daardoor was het voor mijn gevoel een beetje vlak.
De basis van het verhaal is goed en origineel, de hoofdpersonen zijn leuke persoonlijkheden en het is zeker wel romantisch te noemen, maar het liet mijn hart geen slag sneller slaan.

De volgende NA van Angeline Kace staat alweer gepland met daarin Denton, de halfbroer van Dallas, als hoofdpersoon.
Geen idee wanneer die uit gaat komen maar ik ben wel van plan die te gaan lezen.
Ten eerste omdat ik nieuwsgierig ben naar hoe het verder gaat met Denton, maar ook omdat ik hoop dat de volgende NA van Angeline Kace meer heeft van wat ik graag zie in een NA, en ik weet dat ze dat kan.
Maar. . . als ik een verzoekje in mag dienen dan zou ik Angeline willen vragen eerst verder te gaan met deel 3 van Vampire Born want daar zit ik met smart op te wachten na die ongelofelijke cliffhanger die we in deel 2 kregen. . .

---------------* Veel Leesplezier *---------------