Serie: The Fae Chronicles #1
Genre: Adult, Fae, Witches, Vampires, Erotisch
Gepubliceerd: Juni 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Have you ever heard of the old Celtic legends of the Fae - beautiful, magical, and deadly creatures that have a love of messing with humans just for kicks and giggles?

Welcome to my world.

What started out as a strange assignment, lead to one of the most gruesome murder mysteries of our times. My friends and I are set and determined to find out who is killing off Fae and Witches alike.

Couple of problems in the way – I hate the Fae and the Prince of the Dark Fae is bound and determined that I work for him. He’s a rude, overbearing egotistical ass with a compulsive need to possess, dominate and control me. Oh – did I mention that he is absolutely sex-on-a-stick gorgeous and he makes me feel things that I never ever wanted to feel for a Fae...every time he touches me or looks at me with those dangerous golden eyes he seems to pull me further in under his spell, despite my better judgment.

My friends and I can’t trust anyone and nothing is as it seems on the surface – not even me.

Review:

Dit is een fantastisch boek dat me van het begin tot het einde in spanning hield, maar wat verschrikkelijk jammer dat er zoveel fouten in zitten.
Missende woorden, verkeerde opbouw van de zinnen en de tegenwoordige- en verleden tijd werden regelmatig door elkaar gehaald. Meestal laat ik mijn plezier niet bederven door schrijffouten, maar in dit geval was het af en toe zo erg dat het toch echt mijn plezier vergalde. Er is zelfs een moment geweest dat ik het bijltje er bij neer wilde gooien, maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb want het verhaal zat op zich goed in elkaar met een goede dosis spanning, mysterie en een sexy maar slechte Dark Fae Prince.
Ook vond ik dat het F woord een beetje te rijkelijk gebruikt werd, dat had wat mij betreft wel iets minder gekund.
Daarnaast vond ik het jammer dat we niet vaker de POV van Ryder kregen.
In het begin van het verhaal was dat misschien maar goed ook want zijn gedachten waren alleen gefocust op sex met Syn, hij is tenslotten een Fae die zichzelf voed dmv emoties en sex, en er kwam niet veel intelligents uit hem, maar aan het einde vond ik zijn POV wel meer toevoegen aan het verhaal en zagen we een Ryder die niet alleen zijn hoofd bij de sex had maar ook zijn gevoelens voor Syn probeerde te analyseren, en tijdens die analyses ook een aantal dingen onthulde die er op wijzen dat hij meer is dan Fae alleen. Ik heb een beetje een vermoeden wat hij naast Fae nog meer is maar daar laat ik mij maar niet over uit.
Naast sexy, erotisch en spannend is het ook gruwelijk, er zitten een aantal scenes in waar ik niet eens meer over na wil denken.
Het einde van Fighting Destiny is er één die je maar niet zo 1, 2, 3 los laat en die je verschrikkelijk nieuwsgierig maakt naar het vervolg, maar ik hoop van harte dat hij dan beter na gekeken is. De slechte editing is in dit geval zeker een reden om een ster in mindering te geven.

---------------* Veel Leesplezier *---------------