Serie: Whitman University #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Maart 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
When a knee injury ends twenty-year-old Quinn Rowland’s pro tennis career, he’s not only dumped by his hot Russian girlfriend but ordered to attend college by his disinterested billionaire father. A rich kid who’s not used to being disappointed by life, Quinn and his sociopathic half-brother Sebastian create a frat house game intended to treat girls how they see them—as simple game pieces to be manipulated for their pleasure.

College sophomore Emilie Swanson knows Quinn’s reputation—after all, he did send one of her sorority sisters into therapy earlier in the semester—but the game and his charm bring them closer together and soon she starts to believe there’s more to Quinn than people think.

But what if the more is something darker than a game of toying with emotions and breaking hearts?

Quinn and Emilie might be falling for each other, but there are secrets he’s not ready to tell—and lifestyle changes he’s reluctant to make. She willingly stepped on the court, but if Emilie finds out she started out as nothing as a pawn in Quinn and Sebastian’s twisted game, she might never forgive him.

To his surprise, Quinn finds that he might finally care about someone more than he cares about himself…even if that means letting Emilie walk away for good.

Review:

Als we Quinn voor het eerst ontmoeten is het een arrogante, wrede, op sex beluste persoonlijkheid die je gelijk van het begin niet mag. En ik moet eerlijk bekennen dat mijn gevoelens ten opzichte van hem niet echt veranderd zijn over de totale lengte van het boek. Hij mag dan geblackmailt worden door zijn half-broer, hij laat het gewoon gebeuren, zoekt geen uitweg, en verschuilt zijn daden achter de liefdeloze jeugd die hij gehad heeft en een vader in wiens ogen hij niets goed kan doen.
Emilie is veel te goed voor hem, ze weet wie en wat hij is en is vastbesloten zich niet door hem te laten breken, maar ze ziet meer in hem dan hij aan de buitenkant laat zien en is vastbesloten die persoon naar boven te halen.
Ik heb haar vele keren toe willen schreeuwen om toch vooral bij hem uit de buurt te blijven maar ze werd telkens weer als een magneet naar hem toe getrokken. En ondanks dat ze zichzelf voor houd dat hij haar niet zal breken komt dat moment wel steeds dichterbij.
Ik bewonderde haar vastbeslotenheid om hem in te laten zien dat hij meer voor haar voelde dan alleen lust, maar aan de andere kant dacht ik 'laat hem toch en zoek alsjeblieft iemand die beter voor je is' want tot op het laatste moment, ook al had hij voor zichzelf toegegeven dat hij van haar houd, gaat hij door met zijn praktijken en dat is iets wat ik hem niet kan vergeven en waardoor ik een hekel aan hem bleef houden.
Dit is één van de weinige boeken waarin ik niet duimde dat de hoofdpersonen bij elkaar zouden komen. Ik had het niet erg gevonden als Emilie een andere liefde tegen gekomen was en daar een HEA mee had.

---------------* Veel Leesplezier *---------------