Serie: Vampire Born #2
Genre: Young Adult, Vampiers
Gepubliceerd: Mei 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Two guys who’ve stolen her heart. Three races and only one of them worthy. Countless enemies with insatiable bloodlust for power. Will one girl's curse ultimately save her?

Half-vampire Brooke Keller barely survived the slaying of her worst enemy, only to learn that Zladislov—the world's most powerful vampire, leader of the vampire world, and her father—wants her dead. However, this time, she's not only fighting vampires but a raging monster within her that endangers what's left of her humanity. And when a deadly disease threatens to take her best friend's life, Brooke tries to convince Kaitlynn to accept a monster of her own: becoming a Zao Duh.

As a former slave to the Pijawikas, Mirko is driven to protect the innocent at all costs, but he has never faced a foe more formidable than Zladislov. And when the Commission bears down on Brooke, Mirko finds the stream of enemies runs deeper than he ever imagined.

Review:

Heel lang heb ik met smart gewacht op het 2e deel van de serie Vampire Born waarvan ik het 1e deel, Descended by Blood, begin vorig jaar gelezen heb. Ik was dolblij dat het vervolg nog in hetzelfde jaar uit zou komen maar helaas . . . . . de uitgifte ervan werd maar uitgesteld en uitgesteld en er werd geen datum gegeven wanneer we hem wel konden verwachten dus had ik de moed al een beetje opgegeven. Ik was dan ook enorm verrast toen ik ineens zag dat hij eindelijk gepubliceerd was en ik kon dan ook niet wachten om hem te lezen.
We beginnen op exact hetzelfde punt waar deel 1 is opgehouden en omdat ik mijn geheugen een beetje opgefrist had door het laatste hoofdstuk van deel 1 te lezen was dat gedeelte wel duidelijk. Maar verder had ik toch echt even tijd nodig om in het verhaal te komen en me de verschillende personages weer voor de geest te halen.
Gelukkig duurde het niet al te lang voor ik weer helemaal bij was en midden in het verhaal gezogen werd.
Net als in Descended by Blood zaten we in Enemy Within in een achtbaan vol spanning, humor, actie en vooral heerlijke, tenenkrullende romantiek. En als kers op de slagroom krijgen we Mirko's POV! Ik vond het echt geweldig om zijn kant van het verhaal te lezen; zijn gevoelens voor Brooke, maar ook zijn angsten en twijfels. Hij is een enorm sterke persoonlijkheid en zeker mijn favoriet in deze serie.
Helaas is er door de schrijfster nog niks bekend gemaakt over de verschijning van het volgende deel waarnaar ik, na het lezen van dit geweldige 2e deel, enorm uit kijk.
Hopelijk duurt het niet al te lang.

Review van  Descended by Blood
Angeline Kace op Pinterest (Foto's van inspiratie bronnen voor haar boeken en . . . Mirko!)


---------------* Veel Leesplezier *---------------