Serie: Let The Sky Fall #1
Genre: YA, Paranormal
Gepubliceerd: Maart 2013
Taal: Engels
Waardering: ★☆☆☆☆
Add to Goodreads
Seventeen-year-old Vane Weston has no idea how he survived the category five tornado that killed his parents. And he has no idea if the beautiful, dark-haired girl who’s swept through his dreams every night since the storm is real. But he hopes she is.
Seventeen-year-old Audra is a sylph, an air elemental. She walks on the wind, can translate its alluring songs, and can even coax it into a weapon with a simple string of commands. She’s also a guardian—Vane’s guardian—and has sworn an oath to protect Vane at all costs. Even if it means sacrificing her own life.
When a hasty mistake reveals their location to the enemy who murdered both of their families, Audra’s forced to help Vane remember who he is. He has a power to claim—the secret language of the West Wind, which only he can understand. But unlocking his heritage will also unlock the memory Audra needs him to forget. And their greatest danger is not the warriors coming to destroy them—but the forbidden romance that’s grown between them.

Review:

Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje op Goodreads en ik was blij dat ik hem eindelijk kon gaan lezen. De samenvatting sprak me enorm aan en hij scoorde op Goodreads hoge ogen. Daarom was het voor mij best wel een teleurstelling om te ontdekken dat ik totaal geen connectie kon krijgen met het verhaal. Het leek me zo leuk om eens over een heel ander paranormaal concept te lezen, maar nee, dit is het toch niet voor mij. En op de één of andere manier irriteerde Audra mij enorm, ik kreeg helemaal geen connectie met haar en daardoor kon ik in de hoofdstukken met haar POV mijn aandacht er totaal niet bij houden. Vane vond ik daarentegen wel een leuk personage en ik las graag zijn POV, maar aangezien het totale boek 59 hoofdstukken telt, en Audra de helft voor haar rekening neemt, besloot ik mij niet langer te ergeren en er maar mee te stoppen bij hoofdstuk 14.
Zo zie je maar weer dat smaken enorm kunnen verschillen en het niet altijd gezegd is dat, wanneer een boek door de meerderheid leuk bevonden wordt, jij hem ook leuk zult vinden.

---------------* Veel Leesplezier *---------------