Serie: Drew + Fable #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: April 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Lost.
That one single word best describes my life at this very moment. I lost the last games of the season and both my team and my coach blame me. I lost the last two months because I drowned in my own despair like a complete loser. And I lost the only girl who ever mattered because I was afraid being with me would destroy her.

But now I realize how truly lost I am without her. She has become my story…and even though she acts like she’s moved on, I know she still thinks about me just as much as I think about her. She’s beautiful, sweet, and so damn vulnerable, all I want to do is help her. Be there for her.

Love her…

If only I could convince Fable to give me a second chance. Then I wouldn’t feel so lost anymore, and neither would she. We could be found together.

Forever.

Review:

Soms is het moeilijk onder woorden te brengen wat een boek met je doet en wat voor gevoel het je geeft, het maakt je sprakeloos, en dit boek heeft me zeker sprakeloos gemaakt.
Van het 2e, en laatste, deel van Drew & Fable heb ik enorm genoten, zelfs nog iets meer als het 1e deel, en dat komt niet in de laatste plaats door Drew.
Drew is zo kwetsbaar, hij wil er zijn voor Fable die het net zo min gemakkelijk heeft in haar leven, maar de helft van de tijd weet hij niet hoe en zijn strijd is zo bewonderenswaardig.
Die kwetsbare kant van Drew sprak me enorm aan, hij stelt zich nog veel kwetsbaarder op dan in het 1e deel, en daardoor werd de drang om hem in mijn armen te sluiten alleen maar groter.
Fable was duidelijk de sterke van de 2 ondanks dat ze ook haar eigen strubbelingen had. En de intense connectie tussen Drew en Fable is zo fragile, maar zo mooi, het is gewoon geweldig om met hun zoektocht naar geluk mee te kunnen leven!
Het was heel erg bijzonder dat in dit geval niet het meisje maar de jongen problemen had met sex door zijn verleden en dat bracht deze serie op een heel ander niveau. Er kwamen wel sex scenes in voor, maar ze waren mooi en vol gevoel.
Deze 2-delige New Adult serie is absoluut een aanrader!
Ik kijk alweer uit naar wat Monica Murphy hierna voor ons in petto heeft!

---------------* Veel Leesplezier *---------------