Waiting on Wednesday (WoW) is een wekelijks terugkerende rubriek die wordt gehost door Breaking the Spine en in die rubriek vertellen boekliefhebbers naar welke boeken ze uitkijken.
Sinds ik boeken blogs volg ben ik WoW al ontzettend vaak tegen gekomen maar heb er nooit bij stilgestaan om er zelf ook aan mee te doen. Vanaf nu gaat dat veranderen en zal ik elke woensdag ook een boek uitlichten waar ik met smart naar uit kijk.

Het spits wordt afgebeten door Apollyon van Jennifer L. Armentrout.
Het is geen geheim dat ik een enorme fan ben van de schrijfster en haar serie Convenant is mijn favoriet. Het einde van deel 3, Deity, was zo verschrikkelijk spannend, als ik er aan denk lopen me de rillingen weer over de rug en krijg ik helemaal de kriebels omdat ik nog een maand moet wachten voordat hij uit komt.

Schrijfster: Jennifer L. Armentrout
Serie: Covenant #4
Genre: Young Adult, Demonen, Griekse Goden
Verwacht: 9 April 2013
Add to Goodreads
Fate isn’t something to mess with… and now, neither is Alex.

Alex has always feared two things: losing herself in the Awakening and being placed on the Elixir. But love has always been stronger than Fate, and Aiden St. Delphi is willing to make war on the gods—and Alex herself—to bring her back.

The gods have killed thousands and could destroy entire cities in their quest to stop Seth from taking Alex’s power and becoming the all-powerful God Killer. But breaking Alex’s connection to Seth isn’t the only problem. There are a few pesky little loopholes in the whole “an Apollyon can’t be killed” theory, and the only person who might know how to stop the destruction has been dead for centuries.

Finding their way past the barriers that guard the Underworld, searching for one soul among countless millions, and then somehow returning will be hard enough. Alex might be able to keep Seth from becoming the God Killer… or she might become the God Killer herself.


---------------* Veel Leesplezier *---------------