Joany van Craving Pages heeft weer een nieuwe Blog Hop bedacht.Dit keer is het een verschrikkelijk moeilijke . . . . .


Ik heb er echt heeeel diep over na moeten denken maar uiteindelijk heb ik 10 geleerde lessen kunnen bedenken.
Niet alles heb ik geleerd van fictieve personages en of het allemaal wijze lessen zijn???


1. Harry Potter heeft mij de sport Zwerkbal geleerd, wat een ongelofelijk leuke sport! Jammer dat ik geen Nimbus 2000 heb.

2. Edward Cullen van Twilight heeft mij geleerd dat Vampiers niet alleen maar bloedzuigers zijn maar ook gevoel en een geweten hebben.

3. Enclave van Ann Aguirre heeft mij geleerd dat ik Dystopian wel heel erg leuk vind.

4. Alex van Perfect Chemistry heeft mij geleerd dat ik een enorme zwak heb voor Bad Boys . . .

5. Rock Me van Cherrie Lynn heeft me geleerd dat ik een Bad Boy met piercings op de juiste plekken wel kan waarderen.

6. Door de serie The Wolves of Mercy Falls van Maggie Stiefvater heb ik geleerd dat je smaak in een redelijk korte tijd ineens kan veranderen. Was ik de eerste twee boeken onder de indruk van haar bloemrijke schrijfstijl, in het laatste deel ergerde ik me er enorm aan.

7. Door al de boeken die ik tot nu toe gelezen heb heb ik ook geleerd dat ik het liefst boeken lees die recht toe recht aan geschreven zijn, geen bloemrijke beschrijvingen, geen onnozele, onnodige grapjes, geen ellenlange (on-interessante) uitleg, geen dingen die niets toevoegen aan het verhaal, nee gewoon lekker snel en duidelijk geschreven. In het hedendaagse genre is Abbi Glines daar een heel goed voorbeeld van.

8. Ook heb ik geleerd dat ik er soms tegenop zie om een 2e deel van een serie te gaan lezen terwijl ik het eerste boek geweldig vond en uitkeek naar het vervolg. Is die uiteindelijk uitgekomen dan stel ik het lezen ervan steeds maar weer uit. Heb geen idee waarom.

9. Eigenlijk wist ik dit altijd wel, maar sinds ik weer zo intensief lees heb ik geleerd dat een boek voor mij absoluut een goed einde moet hebben. Ik probeer er altijd via reviews achter te komen of een boek een goed einde heeft ja of nee en als ik twijfel lees ik hem gewoon niet of ik moet me er mentaal op voorbereiden. Soms glipt er toch één door die geen HEA heeft en waar ik niet op voorbereid was. Dat vind ik echt verschrikkelijk!

10. En wat ik zeker geleerd heb is dat niet alleen lezen leuk is maar ook het bloggen erover en het volgen van andere review blogs. Het is een verslaving op zich!


Zo dat waren de 10 dingen die ik geleerd heb van het lezen. Wil je ook meedoen aan deze leuke blog hop klik dan op het logo hierboven en Joany legt je precies uit hoe het werkt.

Ik hoop dat er weer veel boeken bloggers aan mee doen want ik vind het ontzettend leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

---------------* Veel Leesplezier *---------------