Serie: Gwen Sparks #3
Genre: Adult, Vampiers, Weerwolven, Heksen
Gepubliceerd: November 2012
Taal: Engels
Waardering:★★★★★
Add to Goodreads
Na het voorkomen van een oorlog tussen de heksen en vampiers was Gwen Sparks klaar om verder te gaan en te genezen. Ze dacht dat ze naar huis kon gaan en haar leven weer normaal zou zijn. Ze dacht verkeerd. Haar gave van Spirit Walker biedt haar bescherming, maar brengt haar ook in gevaar omdat anderen begeren wat zij bezit. Er is een beloning gezet op het leven van Gwen en de schurken, die er alles aan doen om de klus te klaren, volgen haar meedogenloos. Met geen andere keuze dan naar New Orleans te gaan om een ​​speciale dolk te halen, komt Gwen oog in oog te staan ​​met de engel des doods en de gevoelens die ze ontkent heeft. Kan Gwen de innerlijke kracht vinden om haar eigen leven te redden in een wereld waar iedereen een ander motief heeft?

Review:

Ooo wat is het toch balen dat ik nu weer moet wachten tot het volgende boek van deze serie uit komt en ik niet eens weet wanneer dat zal zijn. Volgens de schrijfster in de zomer van 2013 maar dat is een ruim begrip en het zou me niet verbazen als dat weer uitgesteld wordt aangezien we op dit deel ook langer moesten wachten dan gepland.
Ik heb van Coveted weer net zo genoten als van de vorige 2 maar de cliffhanger . . . . . aarrrgggg, die is zo frustrerend. Ik ben heel benieuwd wat voor draai Stephanie Nelson daar in het volgende deel, Hexed, aan gaat geven.
Het was weer heerlijk spannend, mysterieus, had een hoop magie en geesten en heel veel sexuele spanning. Was ik in de eerste twee delen een fan van Aiden, de vampier, in dit deel werd ik steeds meer aangetrokken tot Dorian, de engel des doods.
Hij is sexy en vastbesloten Gwen de zijne te maken. Ik kon me dan ook zeker vinden in de ontwikkelingen tussen Gwen en Dorian,  maar ik moest wel even een traantje weg slikken toen Aiden weg ging.
Toch heb ik het gevoel dat we hem wel weer terug zullen zien in het volgende deel en daar kijk ik zeker naar uit!

Klik hier voor mijn review van deel 1 & 2

---------------*---------------