Serie: Black Falcon #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: November 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
Vier jaar lang heeft Lanie al spijt van de breuk met Noel Falcon. Ze dacht dat ze verstandig was toen ze hem vertelde dat zijn droom om een rock ster te worden hem nergens zou brengen, maar nu hij een rock god is en haar carrière stagneert, realiseert ze zich hoe verkeerd ze was. Als Noel het marketing bedrijf waar Lanie stagiaire is inhuurt, is ze gedwongen om hem weer te zien. Als ze haar droom baan wil krijgen binnen het bedrijf, moet ze hem voor zich zien te winnen en een contract in de wacht zien te slepen. Jammer dat Noel nog steeds boos is over het breken van zijn hart.
Wanneer Lanie's bedrijf haar naar een Black Falcon concert vliegt om Noel's aandacht te winnen, lopen de emoties hoog op op het moment dat ze hem ziet en beseft ze dat ze nog lang niet over hem heen is. Maar zijn talloze afspraakjes met groupies en zijn eigenwijze houding doen Lanie geloven dat hij niet dezelfde man is die ze ooit lief had; nu lijkt hij alleen haar lichaam te willen. Wanneer Lanie onthult dat hij haar ticket is naar de felbegeerde baan, bewijst Noel dat hij een veranderd man is door haar te dwingen hem te vergezellen tijdens de tour om zijn contract te krijgen.
Lanie stemt met tegenzin in. Ze is bereid te doen wat nodig is om hem tevreden te stellen, zelfs als dat betekent dat ze moet bezwijken voor zijn verleidingen. Lanie ontdekt al snel dat misleiden een gevaarlijk spel is en ze is niet de enige die het speelt.

Review:

Het is misschien niet helemaal eerlijk maar ik kan het niet helpen, ik blijf dit boek vergelijken met The Mighty Storm en in vergelijking met TMS blijft dit boek een beetje achter.
De verhaallijn is in grote lijnen gelijk aan die van TMS en die vond ik veel intenser, emotioneler en erotischer, en het geheim van Noel was niet origineel. Lanie vond ik de eerste helft van het boek geen leuke persoonlijkheid; ze bleef zich maar verschuilen achter haar baan en ik vond dat ze Noel maar een beetje aan het lijntje hield.
Maar dit alles neemt niet weg dat ik dit boek niet weg kon leggen en in één adem uitgelezen heb, niet in de laatste plaats door al die sexy rockstars!
Ik ga zeker het volgende deel van deze serie lezen. Over wie dat boek gaat is nog niet bekend gemaakt door de schrijfster, alleen de titel, Rock My Bed, en dat hij in 2013 uit gaat komen.


---------------*---------------