Tot mijn grote verrassing, vreugde en verbazing las ik op het blog Adorable Books dat de Gemma Doyle Trilogie van Libba Bray te koop is bij het Kruitvat. Voor € 3,99 per deel!! Geen geld natuurlijk! De 1e twee delen had ik al in mijn bezit, en natuurlijk al lang gelezen, maar de laatste 2 delen waren me nog steeds te duur om alleen te kopen om mijn serie compleet te maken (het laatste deel had ik nl al in het engels gelezen omdat ik te ongeduldig was om op de Nederlandse vertaling te wachten). Toen ik later het laatste deel in het Nederlands wilde aanschaffen was ik ontzettend verbaasd dat ze hem opgesplitst hebben in 2 delen, wat het natuurlijk ook een keer zo duur maakt.


Gisteren ben ik gelijk naar het Kruitvat gereden en tot mijn grote opluchting waren ze er nog.
Wil je er meer over weten klik dan hier voor mijn review en als ik je daarmee warm heb gemaakt voor de Gemma Doyle Trilogie dan zou ik zo snel mogelijk naar het Kruitvat gaan want dit is een koopje dat je niet aan je voorbij kunt laten gaan! 

---------------*---------------