Serie: Sea Breeze #3
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Juli 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Misschien was naar huis rijden na een paar (of meer) shots tequila een slecht idee, maar hel, dat deed hij altijd. De politie moet zich freaking verveeld hebben. Hij slingerde niet eens! Dat is Cage York's verhaal en hij blijft er bij.

Helaas is zijn honkbalcoach niet te koop. Cage heeft een gratis ritje naar het plaatselijke Junior College voor honkbal, tenminste dat had hij, tot hij werd aangehouden voor het rijden onder invloed. Nu moet Cage een beslissing nemen; zijn droom opgeven of doen wat zijn Coach zegt en 2 maanden voor straf werken op een boerderij.

Eva Brooks had haar leven stap voor stap gepland vanaf dat ze acht jaar oud was. Niet een keer had ze haar doelen uit het oog verloren. Josh Beasley, haar buurjongen, was het centrum van deze doelen. Hij was haar eerste vriendje op haar zevende, haar eerste kus op haar tiende, haar eerste date op haar vijftiende, en haar eerste tragedie op haar achttiende. Vanaf het moment dat ze het telefoontje kreeg van Josh's moeder met de mededeling dat hij samen met vier andere soldaten net ten noorden van Bagdad was omgekomen, implodeerde Eva's zorgvuldig geplande leven op de slechtst mogelijke manier.

Cage is niet echt blij met zijn kast-formaat slaapkamer achter in een stinkende stal, of zijn dagelijkse interacties met koeien, maar hij weet dat als hij zijn coach niet blij maakt hij zijn beurs vaarwel kan kussen. Alleen een zieke en verwrongen man kan het bedenken om hem te straffen met een hele zomer werken op een boerderij. Geen knappe meisjes in bikini's die wachten op een Southern boy om hun vakantie compleet te maken. Alleen hij en die verdomde koeien. 
Oh, en een gespannen, snibbige brunette met de mooiste blauwe ogen die hij ooit heeft gezien. Maar ze telt niet mee, want hoe hard hij ook probeert om haar te charmeren en haar uit haar slipje te praten, hij is er vrij zeker van dat ze hem liever aan de balken ziet hangen dan hem een voorproefje geeft van haar mooie lippen.

Review:

Telkens als er een nieuw boek van Abbi Glines uit komt ligt mijn verwachting hoog, zo hoog, dat vraagt er natuurlijk om om teleurgesteld te worden. Maar tot nu toe is dat gelukkig nog steeds niet gebeurd.
Ook dit was weer een geweldig boek met een tenenkrullende, intense romance, maar ook verdriet om een verloren liefde en een knappe, sexy player die er van overtuigd is dat hij niet goed genoeg is voor het meisje van zijn dromen.
De karakters en de setting van deze hedendaagse roman waren weer zeer goed uitgewerkt en het enige puntje van kritiek dat ik kan geven is dat ik het jammer vind dat we niet betrokken werden bij het laatste gesprek tussen Eva en haar vader. Maar dat is voor mij geen reden om minder dan 5 sterren te geven.
Heb je nog nooit een boek van Abbi gelezen? Doen!
Op haar blog kan je van al haar boeken exerpts lezen, het is alleen soms even zoeken.

° Een dikke week nadat ik While it Lasts uit had plaatste Abbi Glines een bonus scene op haar blog en laat dat nu net de scene zijn tussen Eva, Cage en haar Vader vlak voordat ze naar Cage zijn huis vertrekken. Je kunt hem hier lezen.