Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Januari 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Alleen is maar alleen. Drie is teveel.

Robin Mason is nooit meer dezelfde geworden sinds Drake Robertson, een knappe strandwacht, haar van de verdrinkingsdood redde. Sinds die dag is er geen jongen geweest die aan hem kan tippen. Ze is idolaat van hem en wacht op de dag dat ze meer is voor hem dan alleen een vriend op Facebook. Veel, veel meer.
Drie jaar later is Robin niet hetzelfde meisje dat Drake gered heeft uit de diepblauwe zee. Ze is op weg naar de universiteit en eindelijk klaar om te nemen wat ze het liefste wil, Drake.
Maar niet als Drake's broer Elliot er iets over te zeggen heeft.
Robin wordt verscheurd tussen wat goed is en wat niet, haar hoofd en haar hart, en twee broers die gewoonweg onweerstaanbaar zijn. Maar wie zal ze kiezen? Veilige, lieve Elliot? Of de knappe, smeulende Drake?

Twee broers. Eén meisje. Eén keus. Wie zal het worden?

Review:

If I Can't Have You speelt zich af in het badplaatsje Paradise waar Robin samen met haar familie elke zomervakantie door brengt. Dit jaar is Robin vastbesloten te krijgen wat ze wil: Drake. Sinds hij haar 3 jaar eerder gered heeft van de verdrinkingsdood heeft ze hem op een voetstuk geplaatst en geen enkele jongen kan aan hem tippen. Maar wanneer ze Drake voor het eerst weer ziet is hij samen met zijn broer Elliot, de jongen waarmee ze een pijnlijke aanvaring had tijdens haar bezoek aan de Universiteit waar ze na de schoolvakantie naar toe gaat. Als Drake niet de geweldige jongen blijkt te zijn die ze altijd gedacht heeft en Elliot steeds meer gevoelens in haar los maakt raakt Robin verstrikt tussen de twee broers. Het is moeilijk haar gevoelens voor Drake na zoveel jaar los te laten en hem te zien voor wat hij werkelijk is.
Snel, luchtig en romantisch, een lekker boek voor tussendoor.