Serie: 5th Street #1
Genre: Adult, Hedendaags, Love Story, Erotisch
Gepubliceerd: Maart 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Veronica Cruz is door een hel gegaan. Na twee jaar voor haar zieke moeder te hebben gezorgd is ze alleen achter gebleven, werkeloos en met een overgewicht, en ze voelt zich tien jaar ouder dan haar achtentwintig jaar. Wanneer haar beste vriendin haar dwingt mee te gaan naar de lokale sportschool om haar depressie te boven te komen en haar leven weer zin te geven ontmoet ze Noah. Hij is aangewezen als haar trainer om haar te helpen gewicht te verliezen en hij is alles wat ze verwacht van een jonge trainer; perfect, gespierd en motiverend. Voeg daar aan toe dat hij ongelooflijk sexy is. Hij is alles wat ze ooit heeft gezocht in een man. Wat ze niet verwachtte is dat hij voor haar zou vallen, maar dat deed hij wel. Er is slechts een probleem: Noah is acht jaar jonger dan haar.

Noah Quintanilla heeft zijn zinnen gezet op een boks-titel. Maar hij moet eerst herstellen van een blessure en om in zijn onderhoud te kunnen voorzien wordt hij trainer in de sportschool van 5th Street, iets wat hij al langer heeft willen doen. Alleen was dit nou niet precies zijn bedoeling: het trainen van 2 uit vorm geraakte vrouwen. Maar hij neemt de uitdaging aan en komt terecht in een van de meest hechte vriendschap die hij ooit gekend heeft, en voordat hij weet is hij verliefd. Maar Veronica wil er niks van weten, het leeftijdsverschil is veel te groot. Hun platonische relatie betekent dat hij moet toekijken als zij andere mannen date, iets dat hem gek maakt. Hij weet zeker dat hij de man is voor haar en hij zal haar bewijzen dat leeftijd maar een illusie is en er meer aan hem is dan alleen maar een nummer.

Review:

Sinds haar serie The Moreno Brothers ben ik fan van Elizabeth Reyes. Haar hedendaagse romans zijn tenenkrullend romantisch, erotisch en sexy maar bevatten daarnaast ook een hoge dosis spanning en drama.
Ik was blij verrast toen ik zag dat ze een nieuwe serie uit ging brengen, 5th Street, die uit 4 delen zal bestaan en gaat over boksers en hun sportschool aan de 5th Street in Los Angeles.
De groep jongens, Noah, Gio, Abel en Hector, hebben door deze sportschool de verleiding van gangs en drugs weten te weerstaan en zijn gefocust op een carrière als professioneel bokser. De 1e twee delen van deze serie zijn inmiddels gepubliceerd, Noah en Gio, en de eerstvolgende die van deze serie uit gaat komen is Hector. Maar eerst gaat Elizabeth verder met een spin off van The Moreno Brothers en die zal gaan over Vince en Rose, Vince is een neef van de Moreno's en Rose de zus van Grace uit het 5e deel van de serie, de titel van dit boek en deze nieuwe serie is Fate.

Het eerste deel  van 5th Street gaat, zoals de titel al zegt, over Noah, een 20-jarige jongen die bijna zijn hele leven heeft doorgebracht in pleeggezinnen en na drank en drugsmisbruik zijn leven een betere wending heeft weten te geven door te trainen voor professioneel bokser. Maar door een blessure is hij tijdelijk uitgeschakeld en daarom wordt hij aangewezen als trainer van 2 uit vorm geraakte vrouwen. Hij begint hieraan met tegenzin maar raakt bevriend met 1 van de 2 vrouwen, Veronica, en al snel heeft hij veel diepere gevoelens voor haar. Maar Veronica is 8 jaar ouder dan hem, iets waar Noah totaal niet om geeft maar Veronica is vastbesloten dat dat leeftijdsverschil tussen hen veel te groot is om iets met elkaar te beginnen. De 'verboden' relatie zorgt voor een hoop erotische spanning tussen de twee die alleen maar erger wordt wanneer Noah een kamer in Veronica's huis huurt.
Dit was weer een echte Elizabeth Reyes!  Ik kan niet wachten tot ik Gio kan gaan lezen en niet alleen om de vlinders die ik in mijn buik krijg van deze boeken maar ook omdat het nu eens over een hele andere tak van sport gaat dan Baseball en Football !