Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Mei 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Het laatste dat Jacqueline verwacht wanneer ze haar vriendje volgt naar het college van zijn keuze is dat hij zijn relatie met haar verbreekt. Na twee weken in shock te hebben verkeert, wordt ze wakker in haar nieuwe werkelijkheid: ze is single en bevind zich op een staatsuniversiteit in plaats van een conservatorium, ze wordt genegeerd door haar vroegere kring van vrienden, wordt gestalkt door een vriend van haar ex en zakt waarschijnlijk voor de eerste keer voor één van haar vakken. Haar economie professor geeft haar het e-mailadres van Landon, de klasse tutor, en die toont haar dat ze nog steeds hetzelfde intelligente meisje is dat ze altijd geweest is. Jacqueline raakt steeds meer en meer geïnteresseerd in haar prive-leraar, meer dan in een goed cijfer, en het lijkt er op dat dat gevoel wederzijds is. Er is alleen een probleem; hun enige interacties zijn via e-mail.
Ondertussen bewijst een jongen uit haar economie klas zijn waarde in de eerste nacht dat ze hem ontmoet. Hij is heel anders dan haar populaire ex of haar intelligente tutor. Lucas zit achterin de klas in een schrift te schetsen en naar haar te staren. Tijdens een party in een nabij gelegen club verdwijnt hij nadat ze samen gedanst hebben en laat Jacqueline in vuur en vlam achter. Als hij haar vraagt ​​of hij haar mag schetsen, alleen in haar kamer, zegt ze ja, hopend op meer.
Dan ontdekt Jacqueline een connectie tussen haar tutor en haar verleidelijke klasgenoot, haar ex komt terug in beeld, en haar stalker verspreid geruchten over een relatie tussen hem en Jacqueline. Opeens is weten wie te vertrouwen alles behalve gemakkelijk.

Review:

Tammara Webber heeft met Easy een geweldige hedendaagse roman geschreven. Het heeft romantiek, spanning, humor, een tikje mysterie en maakt een hoop verschillende emoties in je los.
Het is een heerlijke love story met een prachtige jongen met intrigerende tattoos en een lip piercing, een meisje dat na haar verbroken relatie veranderd van een zombie in een onafhankelijke, sterke meid, een stalker die niet opgeeft totdat hij heeft wat hij wil en een ex-vriend die zijn ex-vriendin terug wil.

Het verhaal begint met een zeer spannende scene die je gelijk al hartkloppingen bezorgt en die hartkloppingen blijf je tot het einde toe houden, zij het dat het grotendeels te maken heeft met de tenenkrullende, intense romance tussen Lucas en Jaqueline.
Hun verhaal liet me vanaf het begin niet meer los en ik moest dit boek in één keer uitlezen, ik kon hem niet wegleggen voordat ik wist hoe het zou aflopen.
Ik ga zeker meer van deze schrijfster lezen!