Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: April 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Briar Thompson had het allemaal. De juiste kleding, de juiste vrienden, de juiste auto. Omdat populair zijn het enige was dat telde. Haar ouders waren rijk en werden behandeld als royalty door de gehele gemeenschap. Ze dacht dat haar laatste jaar van de middelbare school perfect zou zijn, tot de nacht dat er op een feestje met haar drankje was geknoeid door een van haar zogenaamde vrienden.
Dat was de avond dat ze Chase McCree ontmoette.


Chase wilde terug naar Montana. Naar zijn ranch en de wildernis en de brede blauwe lucht die tot in de verten uitstrekt. Hij wilde niets te maken hebben met flitsende auto's of verwende rijke kinderen. Maar hij is helemaal hotel de botel van de eigenzinnige cheerleader die haar sociale status de rug toe keert. Ze raakt bevriend met hem wanneer niemand anders dat doet.

Gemeden en gekwetst door de mensen die eens haar vrienden waren vlucht Briar met Chase naar zijn familie ranch in Montana. Daar ontdekt ze een andere wereld, en een deel van zichzelf dat ze nooit gekend heeft.

De cowboy is anders dan iedereen die ze ooit heeft ontmoet. De cheerleader is anders dan iedereen die hij ooit heeft ontmoet. Apart lijkt hun leven niet zinvol, maar samen gaan ze 'voor altijd' achterna.

Review:

Dit is het 2e boek van J.C. Isabella dat ik heb gelezen. Het eerste boek van haar was 'The Unofficial Fanclub of Zack Warren.' en die sprak mij toch iets meer aan dan deze. Ik miste gewoon de romantiek die ik min of meer verwachtte na het lezen van de samenvatting, ik vond het op dat gebied een beetje te oppervlakkig. Maar het verhaal was verder erg leuk en op sommige punten zelfs spannend te noemen.