Genre: NA , Hedendaags
Gepubliceerd: April 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Amber Walker en haar oudere broer, Jake, hebben een gewelddadige vader. Op een avond ziet de beste vriend van haar broer, Liam, haar huilen en klimt door haar slaapkamerraam om haar te troosten. Die actie zet een haat/liefde verhouding in gang die zich uitstrekt over acht jaar.
Liam is nu een zelfverzekerde, flirterige player die nog nooit een vaste vriendin heeft gehad. Amber is nog steeds emotioneel beschadigd door het misbruik dat ze heeft geleden onder de handen van haar vader. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk paar.
Wat gebeurt er als Amber de beste vriend van haar broer ineens met andere ogen begint te bekijken? En hoe zal haar broer, die altijd al een beetje overbeschermend is, reageren als hij erachter komt dat het paar naar elkaar toe groeit?

Review:

The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window is het eerste boek van Kirsty Moseley dat uitgebracht is in Paperback en Ebook. Ik had hem nog niet op Wattpad gelezen en inmiddels is hij daar ook van verwijderd. Maar dat vind ik niet zo erg, nu kon ik hem lekker op mijn ereader lezen, dat is vele malen beter dan op de PC. Wat nog wel op Wattpad te vinden is is de ongekuisde sex scene tussen Amber en Liam. De gepubliceerde uitgave heeft een gekuisde versie.
Dat is één van de voordelen van Wattpad en dingen die ik leuk vind aan de boeken van Kirsty; je kunt kiezen welke scene je wilt lezen . . .  gekuisd of ongekuisd. En . . . . ik lees ze altijd allebei. Haar ongekuisde sex scenes zijn intens, sexy en mooi, zonder al te expliciet te worden.
Ondanks dat dit een gepubliceerde uitgave is zaten er hier en daar toch nog wat foutjes in. Het was niet echt storend maar dat was één van de dingen die me wel opviel. Aan de ene kant had ik dit niet verwacht, maar aan de andere kant ook weer wel. Het valt mij nl regelmatig op dat digitale boeken foutjes bevatten, gepubliceerd door een uitgever of niet.
The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window is een heerlijke hedendaagse Love Story, net zo heerlijk als de andere hedendaagse romans van Kirsty.
We volgen Liam en Aura, die een lange haat/liefde verhouding hebben. Liam, de vriend van Amber's broer, is zeer beschermend, attent en lief en doet alles voor Amber. Amber is beschadigd door het geweldadige verleden met haar vader en is daardoor bang om aangeraakt worden, alleen haar broer Jake en Liam kunnen haar aanraken. Toen Liam haar 8 jaar geleden huilend op haar bed zag liggen klom hij door haar slaapkamerraam  naar binnen en kroop bij haar in bed om haar te troosten. Sinsdien slaapt Liam iedere nacht bij Amber om haar te beschermen en haar nachtmerries te verjagen. Amber ziet in Liam 2 persoonlijkheden; de dag Liam en de nacht Liam. De dag Liam is een plaaggeest, flirt en player en haalt Amber regelmatig het bloed onder de nagels vandaan, de nacht Liam is lief, en attend en zou haar nooit kwetsen.
Er waren nooit romantische gevoelens tussen de twee . . . . . totdat Amber Liam ineens met heel andere ogen bekijkt . . . . . en het blijkt dat Liam haar al jaren met heel andere ogen bekijkt . . . . .
Heerlijk! Ik houd van Kirsty haar mannelijke hoofdrolspelers; de onvoorwaardelijke liefde die ze hebben voor hun vrouwelijke tegenspeelster. Hun beetje sletterige verleden, de bezitterigheid en hun beschermings instinct, en natuurlijk hun knappe uiterlijk, maken ze zwijmelwaardige mannen.
Heb je nog nooit een boek van Kirsty gelezen?? Doen, je weet niet wat je tot nu toe gemist hebt!