Serie: Succubus Diaries #4
Genre: Adult, Vampiers, Goden, Succubi, Erotisch
Gepubliceerd: April 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
In opdracht van de aartsengel Gabriël, moet Jackie Brighton nog twee verloren Halo's vinden voordat ze vrij is van haar deal. Maar ze is niet de enige die op jacht is naar de machtige Halo's, en iedereen om haar heen heeft andere motieven; Succubi, Serim en Vampier. Het is een race tegen de klok en slechts één persoon zal er uit komen als winnaar.
Maar zal Jackie zich staande weten te houden als zelfs haar bondgenoten haar willen verraden? Noah Gideon is terug en hij hield nooit van 'nee' als antwoord. De mysterieuze moordenaar Sophie helpt haar, maar Sophie heeft ook een eigen agenda. Zo ook Jackie's nieuwste rivaal, de oude Hetaera Phryne, die de Halo's wil gebruiken om de succubi een nieuwe wereld te geven, één waarin ze geen meesters hebben.
Elke onsterfelijke wil die Halo's, maar Jackie is er niet zo zeker van of ze haar leven waard zijn, of de vrijheid van Zane.
Maar ze heeft geen keus ...

Review:

Jill Myles heeft het 4e deel van de Succubus Diaries uitgegeven in eigen beheer. Haar uitgever wilde niet verder gaan met de serie omdat er te weinig boeken van verkocht waren. Daar begrijp ik dus helemaal niets van want dit is zo'n geweldige serie, die moet je gewoon gelezen hebben! Zie hier mijn review van de voorgaande delen. Ook dit deel is van het begin tot het einde spannend, humoristisch, sexy en erotisch maar het 2e gedeelte is wat duisterder en is intens verdrietig nadat de 1e Halo voor Jackie's neus is weggekaapt.
Jackie wordt opgeslokt door haar verdriet maar is daardoor nog vastberadener in het vinden van de twee Halo's en het afleveren ervan bij de Engel Gabriël om daarmee haar beloning op te eisen; de tijd terug draaien zodat ze de rest van haar eeuwige leven door kan brengen met de liefde van haar leven, Zane.
Het is een spannende, emotionele reis en het neemt af en toe wendingen die je niet aan ziet komen. Het einde is geweldig, in mijn ogen goed gevonden, en van de epiloog moest ik glimlachen. Een mooi einde voor deze twee bijzondere karakters.
Ik ben blij dat deze serie met dit laatste boek zo'n geweldige afsluiter heeft gekregen en ik ben zeker van plan meer boeken van Jill Myles lezen!