Serie: Divinicus Nex Chronicles #1
Genre: Young Adult, Paranormal, Demonen
Gepubliceerd: Januari 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering:  GOUDEN STER, EEN TOPPER!
Add to Goodreads
Voor zeventien jarige Aurora Lahey is overleven een lifestyle.

DEMONISCHE TOEKOMST
Aurora heeft de meest waardeloze gave van de planeet. En het heeft de moordenaars uit de hel ontketend. Demonen zijn op jacht en kwijlen bij de gedachte om haar karkas tot confetti te verscheuren.
CHARISMATISCHE KILLERS
De Hex Boys; mysterieuze, knappe jongens en berucht om hun pad van vernietiging, het antwoord dat Aurora nodig heeft om te overleven. Maar hun vele dodelijke geheimen en verdachte motieven maakt vertrouwen in hen een potentieel fatale beweging.
DODELIJKE BONDGENOTEN
De strijd om haar familie en zichzelf te redden en het stoppen van de demonische overheersing kan Aurora alles kosten wat het leven de moeite waard maakt en haar dwingen om haar eigen donkere geheimen te onthullen. Maar geen zorgen. Ze heeft de Hex Boys om haar te helpen en de kans is groot dat samenwerken met deze jongens toch haar dood wordt.

Review:

Wow . . . . . ik ben er helemaal ondersteboven van. Dit is voor het eerst sinds lange tijd dat ik een boek weer een gouden ster ga geven. En niet alleen omdat de Hex Boys stuk voor stuk Hot zijn . . . . . alhoewel dat natuurlijk wel mooi meegenomen is; 6 gespierde knappe jongens die met z'n allen 1 meisje moeten beschermen . . . . .  en alle 6 zijn het geweldige karakters: Tristan is de rustigste en de buurjongen van Aurora, hij klimt regelmatig via een boom haar kamer binnen, Logan is de verlegene van het stel maar kan geweldig goed dansen, Blake maakt je constant aan het lachen met zijn geflirt en dubbelzinnige opmerkingen, Matthias komt uit AustraliĆ«, ziet Aurora liever gaan dan komen en is de leider. Jayden, met zijn surferboy looks, is de 'nerd' en zijn broer Ayden heeft de bad-boy looks, het leren jasje en is letterlijk en figuurlijk smoking hot. Aurora is een pittige, koppige en stoere meid die zich niet zonder slag of stoot laat beschermen door de Hex Boys. Ze vertrouwt ze voor geen meter want nadat ze ze een keer heeft afgeluisterd weet ze zeker dat ze niet blij zullen zijn als ze horen dat ze door de demonen de Divinicus Nex wordt genoemd. Daarom verzwijgt ze dit belangrijke detail voor ze. Het boek start middenin de vlucht van Aurora voor een demoon, een vlucht die eindigt in de armen van Ayden. En vanaf dat moment komen we in een wervelwind van gebeurtenissen terecht die pas stopt als je het boek uit hebt. Het is spannend, heeft ontzettend veel humor, is heerlijk romantisch en er zitten een paar gruwelijke stukjes in (rilling over je rug). Op de blog van moeder en dochter Kirk kun je het 1e hoofdstuk lezen. Hieronder vind je de eerste 4 regels en ik wed dat je gewoon moet weten hoe het verder gaat na deze regels . . . . .

Someone’s car was totaled and it wasn’t my fault.
But who’s going to believe a teenager?
“The demon did it” excuse, while more creative than “the dog ate my homework,” was still as unbelievable. And much more likely to get me sent to the psych ward. So when the fang-filled flying hellion barely missed me and dropped like a wrecking ball onto the SUV, exploding shattered bits of glass and vehicle parts in my direction, I ditched the scene pronto.

En ik kan het niet laten om ook deze yummie foto van de 6 Hex Boys te plaatsen . . . . .


Nou, als ik jullie er nu nog niet van heb weten te overtuigen dat je dit boek gewoon moet gaan lezen dan weet ik het niet meer. Ik kijk in ieder geval met smart uit naar het 2e deel waarvan helaas nog niet bekend gemaakt is wanneer die uit gaat komen.