Serie: Sea Breeze #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Februari 2011
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★★
Marcus Hardy had gehoopt een ​​jaar te genieten op college, en de zomer die acher hem lag te vergeten. Maar in plaats daarvan is hij terug in kuststad Sea Breeze, als gevolg van een familie crisis. Zijn liefhebbende vader is er vandoor met een vriendin die maar een paar jaar ouder is dan Marcus. Dus nu heeft zijn zusje hulp nodig bij het steunen van hun moeder, die mentaal uit elkaar dreigt te vallen. Het enige lichtpuntje aan de terugkeer is het fascinerende rood harige meisje dat een paar keer per week in hun appartement slaapt. Het enige probleem: ze slaapt in bed bij zijn nieuwe huisgenoot, Cage.
Willow "Low" Foster heeft behoefte aan een plek om te wonen. Vluchten naar het appartement van Cage elke keer als haar zus haar het huis uit schopt is niet echt een oplossing voor de lange termijn. Jongleren tussen haar lessen aan het lokale gemeenschap college en een parttime baan zorgt echter niet voor genoeg inkomen. Maar Cage heeft een nieuwe huisgenoot en plotseling is het vaker slapen in het appartement van haar beste vriend  niet zo'n slechte zaak. Niet wanneer ze die sexy groene ogen van Marcus Hardy ziet twinkelen wanneer hij naar haar lacht.
Hoewel Cage een beetje territoriaal lijkt waar het Low betreft weet Marcus tijd met Low door te brengen zonder zijn kamergenoot ongerust te maken. Cage grijpt elke kans om met de knappe meisjes die zijn pad kruisen te slapen, maar hij leeft nog steeds met de illusie dat hij, wanneer hij zijn wilde haren kwijt is, gaat trouwen met Low. Marcus is van plan om dat te veranderen.Tot zijn zorgvuldig aangelegde plannen instorten door een openbaring die hij nooit verwacht had. Hij zal moeten kiezen tussen Low of zijn familie. Want als de waarheid naar buiten komt . . . . is er geen andere keuze.

Review:

Ook dit is weer een geweldig goede hedendaagse romance van Abbi Glines. Hij was intens, romantisch en spannend en Marcus (over hem hebben we ook al kunnen lezen in Breathe) en Low zijn erg leuke karakters. De relatie tussen Cage en Low is op zijn zachtst gezegd bijzonder en in het begin staat het de opbloeiende romance tussen Marcus en Low een beetje in de weg. De persoonlijkheid van Cage deed me een beetje denken aan die van Kellan uit de Thoughtless serie. Net als Kellan was hij in zijn jeugd mishandeld en om het gemis aan liefde in zijn jeugd te compenseren springt hij van het ene bed in het andere. Alleen met Low heeft hij nooit kunnen scoren en ik vond het knap van Low dat ze hem op dat gebied altijd op afstand heeft weten te houden want hij is ontzettend knap en onder de man-hoer gaat een hele gevoelige, zorgzame jongen schuil. Maar . . . Marcus mag er ook zijn met zijn sexy groene ogen. Hij is een grote een steun voor zijn moeder en zus en voor Low is hij zorgzaam, beschermend en een tikkeltje bezitterig.
Tot nu toe heb ik met volle teugen van alle hedendaagse romances van Abbi Glines genoten en ik ben blij dat er een 3e deel uitkomt in de Sea Breeze serie (ben zeeeer benieuwd over wie die gaat) en een 2e deel van de Vincent Boys. Op de laatste hoeven we niet zo heel lang meer te wachten, die komt uit in juni en heet The Vincent Brothers, het 3e deel van Sea Breeze staat ook gepland voor 2012 maar de exacte datum is nog niet bekend gemaakt.